ATP
"Αψυχολόγητος" Medvedev, έριξε τη ράβδο του φιλέ πριν ο Zverev σερβίρει για το ματς! (vid)

 
"Αψυχολόγητος" Medvedev, έριξε τη ράβδο του φιλέ πριν ο Zverev σερβίρει για το ματς! (vid)
tn team Παρασκευή, 14 Απριλίου 2023 - 0:35

Η αψυχολόγητη ενέργεια του Daniil Medvedev, που αν κρίνουμε από το αποτέλεσμα τον βοήθησε να παραμείνει στο ματς με τον Alexander Zverev.

Αμέσως μετά το break που δέχτηκε και έμεινε πίσω με 3-6, 4-5 απέναντι στον Zverev, o Medvedev έριξε επίτηδες τη ράβδο που στηρίζει το φιλέ, πριν ο αντίπαλός του σερβίρει για την πρόκριση.

Ο διαιτητής Carlos Bernardes κατέβηκε από την καρέκλα του να ελέγξει την κατάσταση και αφού είδε ότι δεν είχε σπάσει, την τοποθέτησε ξανά στη θέση της. Όλα αυτά, ενώ ο Ρώσος γελούσε στην καρέκλα του.

Πιθανώς όλο αυτό ήταν κομμάτι των γνωστών mind games που εφαρμόζει ο Medvedev, που δικαιώθηκε αν κρίνουμε από το αποτέλεσμα, αφού στο επόμενο game έκανε το break και έμεινε στο παιχνίδι.

Ο Zverev βέβαια είχε "αυτοκτονικές" τάσεις σήμερα, αφού στο 3ο σετ προηγήθηκε ξανά με break στο 5-4 και σέρβιρε για 2η φορά για τη νίκη, ενώ στο tie-break του 3ου σετ είχε και 2 χαμένα match points, με τον Μedvedev να φεύγει τελικά νικητής από το γήπεδο, έπειτα από 3 ώρες και 5 λεπτά μιας μονομαχίας που τα είχε πραγματικά όλα.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots