ATP
Zverev: "Αν ο Medvedev θέλει να μου μιλήσει, θα τον περιμένω"

 
Alexander Zverev
Alexander Zverev © Florian Heer
tn team Δευτέρα, 17 Απριλίου 2023 - 20:44

Συνεχίζεται το "σίριαλ" μεταξύ Daniil Medvedev και Alexander Zverev, με τον τελευταίο να λέει σήμερα από το Μόναχο πως αν ο Medvedev θέλει να του μιλήσει, θα τον περιμένει και δεν έχει κανένα πρόβλημα με αυτό.

Ο Zverev είχε χαρακτηρίσει "unfair" τον Medvedev μετά την αναμέτρησή τους στο Monte-Carlo, με τον Medvedev να απαντάει στον Γερμανό, λέγοντας πως δεν μπορεί εκείνος ειδικά να τον κατηγορεί για άδικο παιχνίδι και πως θα ήταν καλύτερα να κοιταχτεί στον καθρέφτη. Επιπλέον, είπε και πως οι δυο τους ποτέ δεν υπήρξαν φίλοι, κάτι που έχει ισχυριστεί σχεδόν σε κάθε κοινή τους απονομή ο Zverev.

Ο Γερμανός βρέθηκε σήμερα στη συνέντευξη Τύπου για το BMW Open στο Μόναχο και ρωτήθηκε για αυτά τα σχόλια του Medvedev, που ακόμα είπε ότι αν συνεχίσει να διαδίδει ότι είναι φίλοι, θα τον βρει στα αποδυτήρια και θα κάνουν μια συζήτηση που δεν θα είναι και η πιο ευχάριστη.

"Εγώ ποτέ δεν χρησιμοποίησα toilet break προς όφελός μου, ενώ δεν το χρειαζόμουν. Χάνω και κερδίζω παίζοντας τένις και είμαι πολύ περήφανος γι' αυτό. Ας αφήσουμε τον κόσμο να βγάλει τα συμπεράσματά του. Αν θέλει να μου μιλήσει, θα τον περιμένω για να μιλήσουμε, δεν έχω κανένα πρόβλημα", είπε ο Zverev, που επιμένει πως ο Medvedev χρησιμοποίησε επίτηδες το toilet break.

Σε άλλες ερωτήσεις που του έγιναν, ο Zverev σχολίασε το μέλλον του ανδρικού τένις, καταλήγοντας πως το άθλημα βρίσκεται σε καλά χέρια: "Όταν πρωτοήρθα στο tour, είχαμε κυρίως τον Rafa, τον Roger και τον Novak. Τώρα φυσικά υπάρχουν και οι νεότεροι παίκτες, ο Sinner, o Rune, o Alcaraz, αλλά και η δική μου γενιά φυσικά. Οι φίλοι του τένις μπορούν να δουν πολύ περισσότερα ματς μεταξύ του Sinner και του Alcaraz στο μέλλον. Είναι δυο παίκτες που έχουν πολύ καλή σχέση μεταξύ τους και μπορεί να δημιουργήσουν το νέο rivalry Rafa-Roger."

Τέλος, σε σχέση με τον καιρό στο Μόναχο, όπου σήμερα είχε μόλις 8 βαθμούς, και το τι περιμένει απ' αυτή την εβδομάδα τενιστικά, ο Sascha σχολίασε: "Πάντα μου αρέσει να παίζω στο Μόναχο, έχω καλές αναμνήσεις εδώ. Η εμφάνισή μου όμως θα εξαρτηθεί σε μεγάλο βαθμό και από τον καιρό. Η βροχή και το κρύο δεν είναι ιδανικά για το δικό μου στυλ παιχνιδιού. Θέλω να παίζω επιθετικά και γρήγορα στο χώμα. Όταν είχαμε καλό καιρό, κατάφερα να κερδίσω 2 φορές αυτό το τουρνουά. Ελπίζω να βελτιωθώ τις επόμενες μέρες και να έχω μια καλή εβδομάδα."

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots