ATP
Έκανε τα εύκολα δύσκολα ο Sinner (vids)

 
Jannik Sinner
Jannik Sinner © Barcelona Open
tn team Πέμπτη, 20 Απριλίου 2023 - 14:27

O Jannik Sinner είχε προηγηθεί με σετ και με break στην αναμέτρησή του με τον Yoshihito Nishioka, ωστόσο χρειάστηκε 3ο σετ για να κάμψει την αντίσταση του Ιάπωνα και μάλιστα κινδύνεψε σε αυτό, πριν φτάσει στη νίκη με 6-1, 4-6, 6-3.


Ο Sinner έκανε τα εύκολα δύσκολα σήμερα στη Βαρκελώνη, αφού είχε εξασφαλίσει ένα πολύ καλό προβάδισμα με σετ και με break στο 6-1, 4-3. Όλα τότε έδειχναν πως θα έπαιρνε μια άνετη και γρήγορη πρόκριση για τα προημιτελικά του Barcelona Open, ο Ιάπωνας όμως είχε διαφορετική άποψη και κέρδισε τα 3 επόμενα games - 2 εξ αυτών με break - για να πάρει το 2ο σετ με 6-4.

Στο αποφασιστικό σετ ο Ιταλός κινδύνεψε αφού ήρθε αντιμέτωπος με break point στο 0-1, 30-40, το έσβησε όμως και ισοφάρισε σε 1-1. Αργότερα έκανε το break για το 3-2, αλλά ο Νishioka τον ισοφάρισε στο αμέσως επόμενο game για το 3-3.

Τελικά, ο Sinner με νέο break ανέκτησε τον έλεγχο στο 4-3 και αυτή τη φορα κατάφερε να τελειώσει τη δουλειά, κάνοντας κι άλλο break στο 9ο game για να "σφραγίσει" τη νίκη του, έπειτα από 2 ώρες και 8 λεπτά παιχνιδιού.

Στα προημιτελικά της Βαρκελώνης, ο Sinner θα αντιμετωπίσει έναν εκ των Cameron Norrie και Lorenzo Musetti.

Αυτός θα είναι ο 7ος προημιτελικός για τον 21χρονο Ιταλό στη φετινή σεζόν, σε 8 τουρνουά.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots