ATP
Συνεχίζουν στο Μόναχο Rune και Fritz (vid)

 
Holger Rune
Holger Rune © Corinne Dubreuil/ATP Tour
tn team Παρασκευή, 21 Απριλίου 2023 - 19:58

O Holger Rune συνεχίζει την πορεία του προς τον τίτλο του BMW Open στο Μόναχο, ενώ στους "4" προκρίθηκε και ο Taylor Frtiz, που απέκλεισε τον Dominic Thiem.

Με νέα καλή εμφάνιση ο Holger Rune έκανε κι άλλο βήμα προς την κατάκτηση του τίτλου στο Μόναχο της Γερμανίας, καθώς επιβλήθηκε του Cristian Garin με 6-2, 6-4 σε 1,5 ώρα αγώνα.

Δυο φορές σε κάθε σετ "έσπασε" το σερβίς του Χιλιανού ο 19χρονος Δανός, φιναλίστ την προηγούμενη εβδομάδα στο Monte-Carlo. Στο 1ο σετ πρώτα προηγήθηκε με 3-1 και αργότερα το έκλεισε με 2ο break στο 6-2, ενώ στο 2ο σετ προηγήθηκε με 2-1, ισοφαρίστηκε στο επόμενο game, αλλά έκανε νέο break στο 7ο (4-3) και τελικά "σφράγισε" τη νίκη στο 10ο, σερβίροντας επιτυχώς για το 6-4.

Ο Rune, ο οποίος διεκδικεί τον 4ο τίτλο της καριέρας του, θα αντιμετωπίσει στα ημιτελικά τον Christopher O'Connell. Μετά τη νίκη του επί του Alexander Zverev, o 28χρονος Αυστραλός απέκλεισε και τον προερχόμενο από τα προκριματικά, Flavio Cobolli, με 7-6 (5), 4-6, 6-3.

Στον άλλον ημιτελικό θα είναι o Taylor Fritz και ο Botic Van De Zandschulp. O Fritz συνεχίζει τις καλές εμφανίσεις του στο χώμα και σήμερα σταμάτησε τον Dominic Thiem, κερδίζοντάς τον με 6-3, 6-4. Ο Thiem είχε παίξει και νωρίτερα σήμερα, κερδίζοντας για τον 2ο γύρο τον εξ αναβολής αγώνα του με τον Marc Andrea Huesler, με 5-7, 6-4, 6-4.

Ο Van De Zandschulp κέρδισε στον τελευταίο αγώνα της ημέρας τον Marcos Giron, με 7-6 (5), 6-3.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots