ATP
Εκτός Μαδρίτης και ο Djokovic!

 
Εκτός Μαδρίτης και ο Djokovic!
© Corinne Dubreuil/ATP Tour
tn team Σάββατο, 22 Απριλίου 2023 - 15:24

Ούτε ο Novak Djokovic δεν θα αγωνιστεί στο Masters της Μαδρίτης τις επόμενες εβδομάδες, καθώς απέσυρε τη συμμετοχή του λόγω του τραυματισμού του στον αγκώνα.

Ο Djokovic δεν ήταν στο 100% του τις τελευταίες εβδομάδες με τον αγκώνα του να τον ταλαιπωρεί λίγο, ενώ ως γνωστόν πάντα δυσκολεύεται στα πρώτα του τουρνουά στο χώμα, με αποτέλεσμα να μείνει εκτός ρυθμού αυτές τις δυο εβδομάδες σε Monte-Carlo και Μπάνια Λούκα.

Μετά τη μεγάλη έκπληξη της ήττας του από τον Dusan Lajovic στα προημιτελικά του Srpska Open, ο κάτοχος 22 Grand Slam αποφάσισε να αποσύρει τη συμμετοχή του από το Masters της Μαδρίτης, προκειμένου να ξεκουράσει το χέρι του και να μην ρισκάρει να επιδεινώσει την κατάστασή του, ενόψει και του Roland Garros.

Χθες πάντως στη συνέντευξη Τύπου είπε πως ο στόχος του παραμένει να βρει το καλύτερό του τένις ως το Roland Garros, απλά με την απόσυρσή του από τη Μαδρίτη θα έχει πλέον λιγότερες ευκαιρίες για ένα καλό τουρνουά πριν το Παρίσι, καθώς μένει μόνο το Masters της Ρώμης, που θα γίνει την περίοδο 9-21 Μαΐου.

Ο Djokovic θα είναι ο δεύτερος μεγάλος απόντας στη Μαδρίτη, μετά βεβαίως από τον Rafael Nadal, που απέσυρε επίσης τη συμμετοχή του νωρίτερα αυτή την εβδομάδα.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots