ATP
Η κλήρωση του Τσιτσιπά στη Μαδρίτη

 
Στέφανος Τσιτσιπάς
Στέφανος Τσιτσιπάς © Barcelona Open
tn team Κυριακή, 23 Απριλίου 2023 - 21:37

Πιθανή πρεμιέρα με τον Dominic Thiem θα έχει στη Μαδρίτη ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ο οποίος είναι στην ίδια μεριά του ταμπλό με τους Daniil Medvedev και Felix Auger-Aliassime.

O Στέφανος Τσιτσιπάς θα ξεκινήσει τις υποχρεώσεις του στη Μαδρίτη από τον 2ο γύρο, όπου θα αντιμετωπίσει έναν εκ των Dominic Thiem και Kyle Edmund. Αμφότεροι είναι δυο πολύ δυνατοί παίκτες, που όμως τα τελευταία χρόνια έχουν ταλαιπωρηθεί με τραυματισμούς και δεν βρίσκονται στην καλύτερη φάση τους.

Στον 3ο γύρο, εφόσον επιβεβαιώσει τα προγνωστικά, ο Στέφανος έχει πιθανό αντίπαλο τον Sebastian Baez, ενώ στον 4ο γύρο διασταυρώνεται με τους Dan Evans και Tommy Paul. Στα προημιτελικά, διασταυρώνεται με τους Felix Auger-Aliassime και Frances Tiafoe.

Ο Στεφ είναι στο ίδιο μισό με τους Daniil Medvedev και Taylor Fritz, που σημαίνει πως μπορεί να συναντήσει έναν από τους δυο στα ημιτελικά, ενώ στην άλλη μεριά του ταμπλό βρίσκονται οι Carlos Alcaraz, Casper Ruud, Holger Rune και Andrey Rublev.

Ο Alcaraz, που βρίσκεται σε τρομερή φόρμα και μόλις κατέκτησε το τουρνουά της Βαρκελώνης, διασταυρώνεται με τον Alexander Zverev στον 4ο γύρο και με τους Rublev και Karen Khachanov στα προημιτελικά.

Ο Ruud διασταυρώνεται με τον Musetti στον 4ο γύρο και με τον Rune στα προημιτελικά, που με τη σειρά του μπορεί να παίξει στους "16" με τον Hubert Hurkacz.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots