ATP
Στο Νο.124 ο Πέτρος Τσιτσιπάς, κέρδισε 24 θέσεις ο Περβολαράκης

 
Στο Νο.124 ο Πέτρος Τσιτσιπάς, κέρδισε 24 θέσεις ο Περβολαράκης
tn team Δευτέρα, 24 Απριλίου 2023 - 16:27

Ο Πέτρος Τσιτσιπάς κέρδισε 7 θέσεις αυτή την εβδομάδα στην παγκόσμια κατάταξη της ΑΤΡ στα διπλά και ανέβηκε στο Νο.124. Ο Μιχάλης Περβολαράκης άφησε πίσω του 24 θέσεις, μετά και την κατάκτηση του Challenger στο Μορέλος.

Ο Πέτρος Τσιτσιπάς συνεχίζει να είναι στο Νο.1 της Ελλάδας στην παγκόσμια κατάταξη των διπλών, ενώ μετά και την άνοδο 7 θέσεων που είχε σήμερα, επέστρεψε στο Νο.124 του κόσμου και απέχει 2 θέσεις από το career high του. Θυμίζουμε πως την περασμένη εβδομάδα, ο 22χρονος Έλληνας τενίστας ήταν ημιφιναλίστ στο Challenger του Oeiras.

Ο αδερφός του, Στέφανος Τσιτσιπάς, πέτυχε μια νίκη στη Βαρκελώνη μαζί με τον Nicolas Mahut και κέρδισε 19 θέσεις, ανεβαίνοντας στο Νο.159 του κόσμου.

Στο Top 200 βρίσκεται και ο Μιχάλης Περβολαράκης, ο οποίος άφησε πίσω του 24 θέσεις, μετά και την κατάκτηση του Challenger του Μορέλος, για να ανεβεί στο Νο.176 του κόσμου. Το career high του Μιχάλη είναι το Νο.157.

Οι Έλληνες στην παγκόσμια κατάταξη των διπλών

Στα μονά, πάντα πρώτος είναι ο Στέφανος Τσιτσιπάς, που παρέμεινε στο Νο.5 της παγκόσμιας κατάταξης σήμερα. Ο Στέφανος Σακελλαρίδης είναι στο Νο.592, χάνοντας μια θέση σήμερα, ενώ ο Περβολαράκης βρίσκεται στο Νο.684.

Οι Έλληνες στην παγκόσμια κατάταξη των μονών

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots