ATP
Στο Νο.121 του κόσμου ο Πέτρος Τσιτσιπάς

 
Στο Νο.121 του κόσμου ο Πέτρος Τσιτσιπάς
© Mutua Madrid Open
tn team Δευτέρα, 08 Μαϊος 2023 - 17:56

Νέο career high πραγματοποίησε σήμερα ο Πέτρος Τσιτσιπάς, που ανέβηκε για 1η φορά στην καριέρα του στο Νο.121 της παγκόσμιας κατάταξης της ΑΤΡ στα διπλά και διατηρήθηκε στο Νο.1 της χώρας μας.

Ο Πέτρος Τσιτσιπάς κέρδισε 3 θέσεις σήμερα στην παγκόσμια κατάταξη της ΑΤΡ στα διπλά και για 1η φορά στην καριέρα του ανέβηκε στο Νο.121, βελτιώνοντας για μια ακόμα φορά φέτος το career high του.

Ο 22χρονος Έλληνας τενίστας, είχε μια καλή εβδομάδα στο Challenger του Κάλιαρι, όπου έπαιξε μαζί με τον Sander Arends, φτάνοντας μέχρι την ημιτελική φάση. Εκεί τους κέρδισαν στις λεπτομέρειες οι Αυστριακοί Alexander Erler και Lucas Miedler, με 7-6 (5), 7-6 (4).

Μια θέση στην παγκόσμια κατάταξη των διπλών κέρδισε ο Στέφανος Τσιτσιπάς, που βρίσκεται στο Νο.2 της Ελλάδας και στο Νο.158 του κόσμου, ενώ στο Νο.186 είναι ο Μιχάλης Περβολαράκης, ο οποίος έχασε 10 θέσεις.

Οι Έλληνες στην παγκόσμια κατάταξη των διπλών

Στην παγκόσμια κατάταξη των μονών, εκτός βεβαίως από τον μονίμως πρωτοπόρο Στέφανο Τσιτσιπά, ο Στέφανος Σακελλαρίδης κέρδισε 2 θέσεις αυτή την εβδομάδα και ανέβηκε στο Νο.590. Ο Περβολαράκης υποχώρησε στο Νο.702 του κόσμου, ενώ ο Αλέξανδρος Σκορίλας κέρδισε 2 θέσεις, στο Νο.965.

Οι Έλληνες στην παγκόσμια κατάταξη των μονών

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots