ATP
Murray: "Στο πρώτο μου Challenger, μου έριχνε μπάλες ο πατέρας μου από μια τσάντα για ζέσταμα" (vid)

 
Murray: "Στο πρώτο μου Challenger, μου έριχνε μπάλες ο πατέρας μου από μια τσάντα για ζέσταμα" (vid)
© Jared Wickerham/ATP
tn team Τρίτη, 09 Μαϊος 2023 - 18:38

Ο Andy Murray μοιράστηκε για πρώτη φορά μια ιστορία που πάει 20 χρόνια πίσω, όταν έκανε το ντεμπούτο του στο Challenger Tour και ήταν τόσο ντροπαλός που δεν μπορούσε να βρει παρτενέρ για προπονήσεις.

O Murray κατάφερε να κατακτήσει έναν πολύ σημαντικό τίτλο στο Challenger του Aix-en-Provence της Γαλλίας, πρώτο μετά από 3,5 χρόνια και πρώτο στο χώμα μετά από 7 χρόνια, για να ανεβεί αυτή την εβδομάδα στο Νο.42 της παγκόσμιας κατάταξης.

Μιλώντας στην ATP, ο 36χρονος Βρετανός θυμήθηκε την πρώτη του εμπειρία στο Challenger Tour, πίσω στο 2003, όταν ήταν μόλις 16 ετών.

"Οι πρώτες μου αναμνήσεις στο Challenger Tour είναι από το Μάντσεστερ. Έπαιζα σε ένα χορτάρινο Challenger εκεί και είχα μαζί μου τον πατέρα μου, ως προπονητή. Δεν ήταν τενίστας, ούτε προπονητής, αλλά ήταν εκεί μαζί μου.

Θυμάμαι να είμαι απίστευτα ντροπαλός. Δεν ζητούσα από κανέναν να κάνουμε ζέσταμα πριν από τον αγώνα μου κι έτσι μου έριχνε μπάλες ο πατέρας μου, τις οποίες έβγαζε από μια τσάντα για τα ψώνια! Τελικά πέτυχα 2 νίκες εκεί."

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots