ATP
Το λάθος του διαιτητή για το break του Djokovic και τα παράπονα του Rune (vids)

 
Το λάθος του διαιτητή για το break του Djokovic και τα παράπονα του Rune (vids)
tn team Τετάρτη, 17 Μαϊος 2023 - 15:54

Εκτός από σπουδαίο τένις, το ματς του Holger Rune με τον Novak Djokovic έχει και αρκετά παράπονα και από τις δυο πλευρές, με αποκορύφωμα το break που έκανε ο Σέρβος στο 2ο σετ, σε μια αμφισβητούμενη φάση. Δείτε το βίντεο.

Το ματς του Djokovic με τον Rune στο Centrale του Foro Italico δεν απογοήτευσε, παρότι ακόμα δεν ολοκληρώθηκε και διακόπηκε στο 2ο σετ λόγω καιρού.

Ο Rune, ο οποίος ξεκίνησε ιδανικά το παιχνίδι και πήρε το 1ο σετ με 6-2, υπέστη break στο 2ο και βρέθηκε πίσω με 2-4, σε μια φάση ωστόσο για την οποία διαμαρτυρήθηκε εντόνως και σύμφωνα με το τηλεοπτικό hawk-eye είχε και δίκιο.

Λίγο αργότερα, ο Rune πήρε ιατρικό τάιμ άουτ λίγο πριν ο Djokovic σερβίρει για το σετ, κάτι που συνέβη και στη χθεσινή του αναμέτρηση με τον Cameron Norrie και είχε εκνευρίσει αρκετά τον Σέρβο. Ο Δανός μάλιστα κατάφερε να κάνει το break back και να μειώσει σε 5-4.

Θα βρεθεί και πάλι όμως σε δύσκολη θέση, αφού ο Djokovic πήρε τους 2 πρώτους πόντους στο 10ο game και είναι μπροστά με 4-5, 0-30 στο 2ο σετ, με τον Rune να έχει πολλή δουλειά ακόμα ένα θέλει να ισορροπήσει το σετ, όταν ξεκινήσει ξανά το ματς.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots