ATP
Τσιτσιπάς: "Ο Medvedev είναι καλύτερος φέτος στο χώμα" (vid)

 
Τσιτσιπάς: "Ο Medvedev είναι καλύτερος φέτος στο χώμα" (vid)
tn team Παρασκευή, 19 Μαϊος 2023 - 0:11

Τα πρώτα λόγια του Στέφανου Τσιτσιπά μετά την είσοδό του στα ημιτελικά του Internazionali BNL d' Italia, όπου θα συναντήσει έναν παλιό γνώριμο, τον Daniil Medvedev.

Στη συνέντευξη on-court που έδωσε αμέσως μετά τη νίκη του επί του Borna Coric με 2-0 σετ, ο Τσιτσιπάς ρωτήθηκε αρχικά για το τι είναι αυτό που τον έστειλε στα ημιτελικά της Ρώμης για 3η φορά στην καριέρα του και μάλιστα χωρίς να χάσει σετ αυτή τη χρονιά.

"Μια λέξη: Το κοινό", απάντησε ο Έλληνας πρωταθλητής, που του ζητήθηκε να αναλύσει: "Ο κόσμος μου δίνει το συναίσθημα του ότι έχω μια αποστολή και έναν σκοπό όταν είμαι εδώ, δίνουν πολλά vibes και αυτές οι night sessions στη Ρώμη αρχίζουν να γίνονται πολύ διασκεδαστικές."

Στο παιχνίδι με τον Coric, o Τσιτσιπάς είχε τον απόλυτο έλεγχο στο 6-3, 4-2, όμως υπέστη ένα break και ισοφαρίστηκε στο 2ο σετ με 4-4. Παρόλα αυτά απάντησε με νέο break στο επόμενο game και τελικά έκλεισε το ματς στα 2 σετ.

"Έτσι είναι το τένις στο χώμα, τα πράγματα μπορούν να αλλάξουν πολύ γρήγορα. Αυτό ήταν ένα σημείο καμπής, αλλά στην πιο κρίσιμη στιγμή κατάφερα να ανακτήσω τον έλεγχο και να κάνω στη συνέχεια ένα πολύ καλό service game, ένιωθα την ενέργεια σε κάθε πόντο", σχολίασε ο Στεφ.

Όσο για τον αντίπαλό του στα ημιτελικά του Σαββάτου, Medvedev, είπε: "Παίζει πολύ καλά και εγώ νιώθω καλά στο γήπεδο. Ελπίζω πως θα μπορέσω να φέρω το καλύτερό μου τένις στον αγώνα αυτόν. Νιώθω πως παίζει καλύτερα απ' ότι τα προηγούμενα χρόνια (στο χώμα), οπότε θα χρειαστώ μια καλή προετοιμασία."

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots