ATP
Τέλος συνεργασίας για Τσιτσιπά-Φιλιππούση

 
Τέλος συνεργασίας για Τσιτσιπά-Φιλιππούση
tn team Τρίτη, 23 Μαϊος 2023 - 13:09

Δεν συνεργάζεται πια με το τιμ του Στέφανου Τσιτσιπά ο Μαρκ Φιλιππούσης, με τις δυο πλευρές να τερματίζουν τη συνεργασία τους σε πολύ καλούς όρους.

Αυτό φάνηκε και από τη δημοσίευση του Ελληνοαυστραλού προπονητή και πρώην πρωταθλητή, που ευχήθηκε τα καλύτερα στον Στέφανο, ενώ τον ευχαρίστησε και γι' αυτή την εμπειρία που μοιράστηκαν μαζί.

"Στέφανε σε ευχαριστώ για την ευκαιρία να είμαι μέλος της ομάδας σου. Ήταν μια φοβερή διαδρομή και εμπειρία. Είμαι περήφανος για όλα όσα πετύχαμε μαζί, στον λίγο χρόνο που είχαμε. Σου εύχομαι υγεία, ευτυχία και επιτυχία στο μέλλον, εντός και εκτός γηπέδου", έγραψε συγκεκριμένα ο 42χρονος.

 
 
 
Ver esta publicación en Instagram

Una publicación compartida por Mark Philippoussis (@mphilippoussis)

Ο Φιλιππούσης είναι κοντά στην οικογένεια Τσιτσιπά εδώ και αρκετά χρόνια και βοηθούσε ανέκαθεν με συμβουλές, ωστόσο η συνεργασία τους επισημοποιήθηκε πια στο περσινό Wimbledon, όταν έγινε κανονικά μέλος της ομάδας του και τον συνόδευσε σχεδόν σε όλα τα μεγάλα τουρνουά έκτοτε, έως και τον Μάρτιο του 2023.

Δεν τον ακολούθησε πουθενά στη χωμάτινη σεζόν ωστόσο και όπως αποδείχτηκε από τη σημερινή του δημοσίευση, υπήρχε ξεκάθαρος λόγος γι' αυτό.

Μένει να δούμε αν ο Στέφανος έχει κάποια άλλη συνεργασία στα σκαριά ή αν θα συνεχίσει ως έχει, με τον Απόστολο Τσιτσιπά να είναι βεβαίως πάντα "στο τιμόνι" της ομάδας.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots