ATP
Γενεύη: Απέκλεισε τον Ruud ο Jarry - 4άδα ο Zverev (vid)

 
Casper Ruud
Casper Ruud © Gonet Geneva Open - Jean-Luc Auboeuf
tn team Πέμπτη, 25 Μαϊος 2023 - 23:05

O Nicolas Jarry έκανε έναν πολύ καλό αγώνα και άφησε τον Casper Ruud εκτός ημιτελικών στη Γενεύη. Στα ημιτελικά πέρασε και ο Alexander Zverev.

Εκτός 4άδας στο Geneva Open έμεινε ο κορυφαίος του ταμπλό, Casper Ruud, ο οποίος γνώρισε την ήττα από τον Nicolas Jarry με 3-6, 7-6 (2), 7-5, έπειτα από 2 ώρες και 31 λεπτά παιχνιδιού.

Ο Jarry έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι και κατάφερε να αφήσει πίσω του το χαμένο 1ο σετ, για να κερδίσει το πολύ αμφίρροπο 2ο στο tie-break. Στο αποφασιστικό σετ έκανε το break για το 4-3, αλλά ο Ruud απάντησε και κέρδισε τα 2 επόμενα games, για να περάσει εκείνος μπροστά με 5-4.

Δεν πτοήθηκε ο Χιλιανός, που κράτησε το σερβίς του όταν σέρβιρε για την παραμονή του στο τουρνουά και αργότερα έκανε νέο break, για να περάσει μπροστά με 6-5. "Κλείδωσε" τη νίκη στο σερβίς του στο 12ο game και έκλεισε τη θέση του για τους "4" της Γενεύης.

Εκεί θα αντιμετωπίσει τον Alexander Zverev, που πήρε μια ξεκούραστη πρόκριση αφού ήταν μπροστά με 4-1 στο 1ο σετ απέναντι στον Yibing Wu, όταν ο Κινέζος εγκατέλειψε με τραυματιμό.

Θα είναι μόλις ο 2ος ημιτελικός στη χρονιά για τον Zverev, μετά το Ντουμπάι, καθώς και ο 1ος στη χωμάτινη σεζόν.

Στον άλλον ημιτελικό της Γενεύης, ο Grigor Dimitrov θα αντιμετωπίσει τον Taylor Fritz. O Dimitrov δυσκολεύτηκε αρκετά αλλά επέστρεψε από σετ πίσω και κέρδισε τον Christopher O'Connell με 6-7 (5), 7-5, 6-4. Ο Fritz με τη σειρά του έκανε ένα άψογο παιχνίδι και επιβλήθηκε του Ilya Ivashka με 6-1, 6-2.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots