ATP
Alcaraz: "Όνειρο να παίξω διπλά με Nadal στους Ολυμπιακούς"

 
Carlos Alcaraz
Carlos Alcaraz © Roland Garros / FFT
tn team Σάββατο, 27 Μαϊος 2023 - 12:14

Ο Carlos Alcaraz μίλησε για το ενδεχόμενο να παίξει διπλό με τον Rafael Nadal στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024.

"Θα ήταν ένα όνειρο να παίξω διπλά με τον Rafa στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Θα δούμε. Θα πρέπει να δούμε τι θα κάνει τότε και τι θα κάνει αυτή τη χρονιά. Ελπίζω πως όλα θα πάνε καλά και αν παίζαμε μαζί διπλό θα ήταν ονειρικό", είπε o Alcaraz, στις δηλώσεις που έκανε χθες για τη συνέντευξη Τύπου του στο Roland Garros.

"Ένιωσα άσχημα όταν άκουσα πως δεν θα παίξει εδώ (ο Nadal) και πως πιθανότατα θα χάσει όλη τη χρονιά. Ως φίλαθλος, πάντα θέλεις να βλέπεις τον Rafa να παίζει. Προσωπικά πάντα θέλω να βλέπω τους καλύτερους παίκτες του κόσμου στα μεγαλύτερα τουρνουά. Θα είναι δύσκολο χωρίς εκείνον στο tour. Ελπίζω να τον δούμε του χρόνου και να επιστρέψει στο 100% του", πρόσθεσε ο 20χρονος Ισπανός.

Τέλος, ο Alcaraz ρωτήθηκε για τις διαφορές που βλέπει στον εαυτό του, σε σχέση με την προηγούμενη σεζόν: "Αν μιλήσουμε για το επίπεδο του τένις μου, θα έλεγα ότι λίγο-πολύ είμαι ο ίδιος παίκτης. Η μόνη αλλαγή που εντοπίζω είναι στην ωριμότητά μου. Πνευματικά είμαι καλύτερος παίκτης. Μπορώ να διαβάσω καλύτερα τι συμβαίνει στο court. Αυτό είναι αρκετά σημαντικό και θα έλεγα πως είναι η μεγαλύτερη διαφορά μου σε σχέση με το 2022."

O Alcaraz θα είναι στο Νο.1 του ταμπλό του Roland Garros και στην πρεμιέρα του θα αντιμετωπίσει τον προερχόμενο από τα προκριματικά, Flavio Cobolli.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots