ATP
Στουτγκάρδη: Το πρόγραμμα της Πέμπτης

 
Στουτγκάρδη: Το πρόγραμμα της Πέμπτης
© BOSS OPEN
tn team Πέμπτη, 15 Ιουνίου 2023 - 10:06

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα αντιμετωπίσει σήμερα το απόγευμα τον Richard Gasquet, κάνοντας την πρεμιέρα του στην Στουτγκάρδη και στην grass-court season. Πότε και που θα δείτε τον αγώνα.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς, Νο.1 στο ταμπλό του BOSS Open, θα κάνει την πρεμιέρα του στο 250άρι της Στουτγκάρδης σήμερα, γύρω στις 18:00 ώρα Ελλάδας, αντιμετωπίζοντας τον βετεράνο Γάλλο, Richard Gasquet. Ο αγώνας θα μεταδοθεί στο COSMOTE SPORT 6HD.

Θα είναι η 3η συνάντηση των Τσιτσιπά και Gasquet, πρώτη από το 2018, δηλαδή μετά από 5 χρόνια. Η τελευταία τους αναμέτρηση ήταν στο γρασίδι, με τον Γάλλο να επικρατεί έπειτα από δυο tie-break, για το τουρνουά του 's-Hertogenbosch στην Ολλανδία.

Τρια παιχνίδια θα προηγηθούν της αναμέτρησης του Τσιτσιπά στο Center Court της Στουτγκάρδης. Στις 12:00 ο Yibing Wu, ο οποίος απέκλεισε τον Νικ Κύργιο χθες, θα παίξει με τον Marton Fucsovics. Θα ακολουθήσει η αναμέτρηση του Taylor Fritz με τον Aslan Karatsev, ενώ στις 16:00 περίπου ο Jan-Lennard Struff θα αντιμετωπίσει τον Tommy Paul.

Το πρόγραμμα της Πέμπτης (15/06):

Center Court:
12:00 Yibing Wu v. Marton Fucsovics [Q] COSMOTE SPORT 6HD
14:00 Aslan Karatsev v. Taylor Fritz [2] COSMOTE SPORT 6HD
16:00 Jan-Lennard Struff v. Tommy Paul [5] COSMOTE SPORT 6HD
18:00 Stefanos Tsitsipas [1] v. Richard Gasquet COSMOTE SPORT 6HD

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots