ATP
Τσιτσιπάς για Badosa: "Ποτέ δεν έχω νιώσει έτσι για κάποια, είμαι ευλογημένος και ευτυχισμένος"

 
Τσιτσιπάς για Badosa: "Ποτέ δεν έχω νιώσει έτσι για κάποια, είμαι ευλογημένος και ευτυχισμένος"
tn team Δευτέρα, 19 Ιουνίου 2023 - 20:28

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μίλησε για τη σχέση του με την Paula Badosa και την ξεχωριστή σύνδεση που υπάρχει, σε πνευματικό επίπεδο.

"Νιώθω ευτυχισμένος. Ποτέ δεν είχα νιώσει μια τέτοια σύνδεση με κάποιον στο παρελθόν, δεν θέλω να ακουστώ cringe ή κάτι τέτοιο, αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα. Είμαι ιδιαίτερα ευλογημένος και χαρούμενος που ήρθε σε αυτή τη φάση της ζωής μου", είπε ο Τσιτσιπάς στη συνέντευξη που έδωσε για το Eurosport.

"Κάνω στη ζωή μου αυτό που αγαπώ και τώρα το μοιράζομαι με κάποια που με καταλαβαίνει. Πιο πολύ απ' οτιδήποτε άλλο, με ενδιαφέρει το μυαλό της. Φυσικά υπάρχει και η (σωματική) έλξη, αλλά κάποιες φορές αρκεί μια πνευματική αλληλεπίδραση για να ερωτευτείς το μυαλό κάποιου. Είναι σπάνιο, αλλά συμβαίνει", πρόσθεσε ακόμα ο Στέφανος, ο οποίος μίλησε και για τα πολλά κοινά που μοιράζεται με την Ισπανίδα σύντροφό του.

"Είναι σαν έχουμε την ίδια προσωπικότητα. Κοινό lifestyle, κοινά θέλω, κοινά πάθη, κοινές φιλοδοξίες. Είμαστε ίδιοι. Είναι υπέροχο που είμαι μέρος αυτής της σχέσης και που το βιώνω κάθε μέρα."

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots