Νο.108 στο διπλό ο Πέτρος Τσιτσιπάς - Top 500 ο Σακελλαρίδης

Ο Πέτρος Τσιτσιπάς πλησιάζει όλο και περισσότερο στο Top 100 της παγκόσμιας κατάταξης της ΑΤΡ στα διπλά, ενώ το Top 500 "έσπασε" στα μονά ο Στέφανος Σακελλαρίδης.
Μετά και τη νέα πορεία μέχρι τα ημιτελικά στο Challenger του Πόζναν, που ήταν ο 2ος διαδοχικός του ημιτελικός σε Challenger, ο Πέτρος Τσιτσιπάς κέρδισε άλλες 3 θέσεις στην παγκόσμια κατάταξη της ΑΤΡ και ανέβηκε στο Νο.108, βελτιώνοντας το career high του.
Ο Πέτρος είναι ο κορυφαίος Έλληνας παίκτης στην παγκόσμια κατάταξη των διπλών, με τον αδερφό του, Στέφανο, να βρίσκεται στο Νο.170 της κατάταξης, υποχωρώντας 6 θέσεις αυτή την εβδομάδα. 4 θέσεις έχασε ο Μιχάλης Περβολαράκης, που βρίσκεται στο Νο.210.
Στην παγκόσμια κατάταξη των μονών, ο Στέφανος Σακελλαρίδης κέρδισε 26 θέσεις και ανέβηκε στο Νο.487, πραγματοποιώντας την πρώτη του είσοδο στο Top 500. Στα διπλά κέρδισε μια θέση και βρίσκεται στο Νο.447, ενώ ο αδερφός του, Δημήτρης Σακελλαρίδης, κέρδισε 2 θέσεις στα διπλά και πέρασε στο Νο.513.
Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.