ATP
Νίκησαν τα αδέρφια Τσιτσιπά στο Boodles

 
Νίκησαν τα αδέρφια Τσιτσιπά στο Boodles
tn team Σάββατο, 01 Ιουλίου 2023 - 20:33

Οι αδερφοί Τσιτσιπά κέρδισαν τους Βρετανούς Cash και Johnson στο φιλικό παιχνίδι που έπαιξαν για το The Boodles στο Λονδίνο, λίγο πριν το Wimbledon.

Οι Πέτρος και Στέφανος Τσιτσιπάς κέρδισαν τους Julian Cash και Luke Johnson με 6-7 (5), 6-4, 10-5 στο Stoke Park του Λονδίνου, για το τουρνουά επίδειξης The Boodles.

Τα αδέρφια Τσιτσιπά έχασαν ένα πολύ κλειστό 1ο σετ στο tie-break, όμως αργότερα έκαναν το μοναδικό break της αναμέτρησης, προηγήθηκαν με 3-1 στο 2ο σετ και το έλεγξαν έως το τέλος. Στο match tie-break ήταν αισθητά καλύτεροι και κέρδισαν τους διπλάσιους πόντους από τους αντιπάλους τους.

Θυμίζουμε πως νωρίτερα ο Στέφανος έπαιξε ένα φιλικό στα μονά με τον Dusan Lajovic, γνωρίζοντας την ήττα στο match tie-break, ενώ μονά έπαιξε και ο Πέτρος, που ηττήθηκε από τον Alex Molcan με 6-2, 6-2.

Αυτά ήταν τα τελευταία ματς που έδωσαν οι αδερφοί Τσιτσιπά πριν το Wimbledon, που ξεκινάει την ερχόμενη εβδομάδα. Θυμίζουμε πως στα μονά ο Στέφανος θα κάνει την Τρίτη την πρεμιέρα του, αντιμετωπίζοντας τον Dominic Thiem.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots