ATP
"Φιλική" ήττα του Στέφανου στο Boodles (vid)

 
"Φιλική" ήττα του Στέφανου στο Boodles (vid)
tn team Σάββατο, 01 Ιουλίου 2023 - 18:14

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς γνώρισε την ήττα σήμερα στο Stoke Park του Λονδίνου από τον Dusan Lajovic, για το τουρνουά επίδειξης The Boodles.

Ήταν ένα γεμάτο παιχνίδι που κρίθηκε στο τέλος, με τον Lajovic να παίρνει τη νίκη με 6-4, 6-7 (3), 10-7.

Φυσικά το τελικό σκορ μικρή σημασία έχει σε ένα φιλικό ματς, με τους δυο παίκτες αμφότεροι να έχουν τη δυνατότητα να δώσουν ένα δυνατό ματς σε ένα πιο ξέγνοιαστο περιβάλλον, λίγο πριν την έναρξη του Wimbledon.

Ο Τσιτσιπάς, ο οποίος κέρδισε στο χθεσινό του φιλικό τον Alejandro Davidovich Fokina, έχασε το σερβίς του σήμερα στο ξεκίνημα του παιχνιδιού κι αυτό του στοίχισε το 1ο σετ.

Στο 2ο σετ δεν απειλήθηκε στο σερβίς του, αλλά έχασε και τις 5 ευκαιρίες που είχε για break, με αποτέλεσμα ο Σέρβος να στείλει το σετ σε tie-break. Εκεί ο Στέφανος ήταν καλύτερος και επιβλήθηκε με 7-3, ο Lajovic ωστόσο ήταν λίγο καλύτερος στο match tie-break που παίχτηκε αντί για το 3ο σετ, όπου επικράτησε με 10-7 και πήρε τη νίκη.

Ο Τσιτσιπάς θα δώσει έναν ακόμα αγώνα στο Stoke Park για το Boodles, πριν κλείσει η αυλαία. Θα παίξει σε λίγο μαζί με τον αδερφό του, Πέτρο, στο διπλό, αντιμετωπίζοντας τους Βρετανούς Julian Cash και Luka Johnson.

Αργότερα θα δώσει φιλικό αγώνα στα μονά και ο Πέτρος Τσιτσιπάς, που θα αντιμετωπίσει τον Alex Molcan.

Θυμίζουμε πως ο Στέφανος θα ξεκινήσει τις υποχρεώσεις του για το Wimbledon την Τρίτη, αντιμετωπίζοντας για τον 1ο γύρο τον Dominic Thiem, ενώ θα παίξει και διπλό με τον Πέτρο.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots