ATP
Zverev: Νέες κατηγορίες για ενδοοικογενειακή βία!

 
Alexander Zverev
Alexander Zverev © Peter Staples/ATP Tour
tn team Τετάρτη, 19 Ιουλίου 2023 - 19:35

O Alexander Zverev κατηγορείται ξανά για σωματική βλάβη εις βάρος πρώην συντρόφου του, αυτή τη φορά από τη μητέρα του παιδιού του, Brenda Patea.

Νέους μπελάδες έχει ο Alexander Zverev, που κατηγορείται ξανά για σωματική βλάβη και ενδοοικογενειακή βία - αυτή τη φορά από την μητέρα του παιδιού του, Brenda Patea.

Θυμίζουμε πως παλιότερα ο Zverev αντιμετώπισε τις ίδιες κατηγορίες από την Olya Sharypova, που τον κατηγόρησε για ξυλοδαρμό κατά τη διάρκεια του Masters στη Σαγκάη το 2019.

Την υπόθεση αυτή είχε ερευνήσει και η ΑΤΡ, η οποία δεν είχε βρει επαρκή στοιχεία και κατέληξε στο συμπέρασμα ότι δεν είχε παραβιαστεί κανένας κανονισμός.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα του RTL, ο 26χρονος Γερμανός τενίστας πλέον κατηγορείται από την Patea για σωματική βλάβη και του ζητείται αποζημίωση ύψους 480.000 ευρώ.

Η εισαγγελία του Βερολίνου ζήτησε ποινική δίωξη κατά του Zverev, κάτι που δείχνει πως έχει συγκεντρώσει τα απαραίτητα στοιχεία για να αποδείξει την επίθεση.

Η Patea και ο Zverev είχαν χωρίσει το 2021, πριν γεννηθεί η κόρη τους, όμως οι σχέσεις τους ήταν καλές και μεγάλωναν μαζί το παιδί.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots