ATP
Αρνείται και τις νέες κατηγορίες ο Zverev

 
Αρνείται και τις νέες κατηγορίες ο Zverev
© Julien Crosnier/FFT
tn team Τρίτη, 25 Ιουλίου 2023 - 10:38

O Alexander Zverev τοποθετήθηκε για πρώτη φορά για τις νέες κατηγορίες για σωματική κακοποίηση που αντιμετωπίζει από την πρώην του και μητέρα του παιδιού του, Brenda Patea.

Μετά την Olya Sharypova, μια ακόμα πρώην σύντροφος του Alexander Zverev τον κατηγορεί για σωματική κακοποίηση. Ο λόγος για το μοντέλο, Brenda Patea, που είναι και μητέρα του παιδιού του.

Ο Zverev ρωτήθηκε για τις κατηγορίες αυτές, στη χθεσινοβραδινή του συνέντευξη Τύπου στο Αμβούργο και τις αρνήθηκε κατηγορηματικά.

"Από τη δική μου πλευρά, αρνούμαι κατηγορηματικά τις κατηγορίες. Οι δικηγόροι μου έχουν αναλάβει το ζήτημα. Δεν θα κάνω περαιτέρω σχόλια", είπε ο Γερμανός, από τον οποίο η Patea ζητάει αποζημίωση ύψους 480.000 ευρώ.

Αξίζει να σημειωθεί πως η εισαγγελία του Βερολίνου ζήτησε ποινική δίωξη κατά του Zverev σύμφωνα με το RTL, που σημαίνει πως έχουν συγκεντρωθεί τα απαραίτητα στοιχεία που να αποδεικνύουν επίθεση. Η Sharypova δεν μπόρεσε να δικαιωθεί ενώπιον των δικαστικών αρχών, ωστόσο δεν είναι καθόλου κολακευτικό που δυο διαφορετικές πρώην σύντροφοι του Γερμανού τενίστα τον κατηγορούν για επίθεση.

Ο Zverev θα ξεκινήσει την πορεία του στο 500άρι του Αμβούργου σήμερα, αντιμετωπίζοντας τον Alex Molcan.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots