ATP
Απέκλεισε τον Κοκκινάκη ο De Minaur, προχωράει ο Eubanks (vids)

 
Alex De Minaur
Alex De Minaur © Corinne Dubreuil/ATP Tour
tennisnews team Πέμπτη, 27 Ιουλίου 2023 - 7:20

O Alex De Minaur ολοκλήρωσε την πορεία του Θανάση Κοκκινάκη στην Ατλάντα και μπήκε στα προημιτελικά του Atlanta Open. Συνεχίζει τι ςμεγάλες εμφανίσεις o Christopher Eubanks.

O De Minaur, No.2 στο ταμπλό του Atlanta Open, κέρδισε τον Κοκκινάκη με 6-3, 6-4 και προκρίθηκε στα προημιτελικά της διοργάνωσης της Ατλάντας.

Ο De Minaur έκανε το μοναδικό break στο 1ο σετ για να "ξεφύγει" με 4-1 και δεν κινδύνεψε σε κανένα service game του. Στο 2ο σετ ο Κοκκινάκης έκανε πρώτος το break και προηγήθηκε με 3-0, αλλά ο De Minaur κέρδισε τα 6 απο τα 7 επόμενα games και "κλείδωσε" τη νίκη του σε 1 ώρα και 34 λεπτά.

Στα προημιτελικά της Ατλάντας, ο De Minaur θα αντιμετωπίσει τον Ugo Humbert. O Γάλλος απέκλεισε τον Lloyd Harris με 7-6 (6), 6-4.

Στα προημιτελικά μπήκε και ο Christopher Eubanks, που συνεχίζει τις μεγάλες του εμφανίσεις και μετά το Wimbledon. O Αμερικανός επικράτησε του Brandon Nakashima έπειτα από μια σκληρή μονομαχία με 6-7 (4), 6-4, 7-5 και θα παίξει στα προημιτελικά με τον Aleksandar Vukic. O τελευταίος απέκλεισε το Νο.4 του ταμπλό, Yoshihito Nishioka, με 4-6, 7-5, 7-6 (3).

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots