ATP
Κι άλλη νίκη για τον Medvedev στο Τορόντο (vids)

 
Daniil Medvedev
Daniil Medvedev © Mike Lawrence/ATP Tour
tn team Παρασκευή, 11 Αυγούστου 2023 - 0:33

O Daniil Medvedev απέκλεισε και τον Lorenzo Musetti με 2-0 σετ, συνεχίζοντας ακάθεκτος την πορεία του προς τον 6ο φετινό του τίτλο. Εκτός συνέχειας έμεινε ο Casper Ruud.

Ο Medvedev, ο οποίος έχει το εντυπωσιακό ρεκόρ των 9 νικών σε 10 παιχνίδια στο Τορόντο, επιβλήθηκε του Musetti με 6-4, 6-4, για να εξασφαλίσει την παρουσία του στους αυριανούς προημιτελικούς του National Bank Open στο Τορόντο.

Ο Medvedev, ο οποίος έχει φτάσει τις 48 νίκες στη σεζόν και διεκδικεί τον 6ο φετινό του τίτλο, έκανε το μοναδικό break του 1ου σετ στο 7ο game, ενώ αργότερα προηγήθηκε και με 3-1 στο 2ο σετ.

O Musetti προσπάθησε να αντιδράσει και κατάφερε προσωρινά να ισοφαρίσει σε 3-3, όμως στο αμέσως επόμενο game ο Medvedev έκανε νέο break, πέρασε μπορστά με 4-3 και στο επόμενο game επέστρεψε από το 0-30 για να κάνει και το 5-3. Μετά απ' αυτό δεν συνάντησε άλλη δυσκολία ο Ρώσος, που με love service game έκλεισε το ματς στο 10ο game.

O Medvedev, ο οποίος βρίσκεται στο Νο.2 του ταμπλό, θα αντιμετωπίσει αύριο για τα προημιτελικά έναν εκ των Taylor Fritz και Alex De Minaur.

Εντωμεταξύ, ο Alejandro Davidovich Fokina συνεχίζει το εντυπωσιακό του τουρνουά και έβγαλε εκτός και το Νο.3 του ταμπλό, Casper Ruud, κερδίζοντάς τον με 7-6 (4), 4-6, 7-6 (4), έπειτα από 3 ώρες και 5 λεπτά μάχης!

Στα προημιτελικά ο Ισπανός θα αντιμετωπίσει τον Mackenzie McDonald, που απέκλεισε τον Milos Raonic με 6-3, 6-3.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots