ATP
Η κλήρωση του Τσιτσιπά στο Σινσινάτι

 
Η κλήρωση του Τσιτσιπά στο Σινσινάτι
© Mike Lawrence/ATP Tour
tn team Σάββατο, 12 Αυγούστου 2023 - 1:17

Στο ίδιο μισό με τον Carlos Alcaraz θα είναι ο Στέφανος Τσιτσιπάς στο Σινσινάτι, όπου θα επιστρέψει και ο Novak Djokovic. Αναλυτικά η κλήρωση.

Ο Τσιτσιπάς θα επιστρέψει στο Σινσινάτι την ερχόμενη εβδομάδα, όπου ήταν φιναλίστ πέρσι. Στον 2ο γύρο, όπου προκρίθηκε με bye, θα αντιμετωπίσει έναν εκ των Ben Shelton και Christopher Eubanks, μπαίνοντας απευθείας στα βαθιά.

Στον 3ο γύρο διασταυρώνεται με τον Borna Coric, από τον οποίο ηττήθηκε πέρσι στον τελικό, αλλά και τον Hubert Hurkacz, που είχε μια πολύ καλή εβδομάδα στο Τορόντο.

Στα προημιτελικά ο Στέφανος διασταυρώνεται με τους Andrey Rublev και Karen Khachanov, με τον τελευταίο στην πρεμιέρα του να αντιμετωπίζει τον Andy Murray.

Στα ημιτελικά, διασταυρώνεται με το Νο.1 του κόσμου, Carlos Alcaraz, με τον οποίο βρίσκονται στο ίδιο μισό του ταμπλό. Ο Ισπανός θα παίξει στην πρεμιέρα του είτε με έναν qualifier, είτε με τον John Isner, ενώ στον 3ο γύρο διασταυρώνεται με τον Tommy Paul και στα προημιτελικά με τους Frances Tiafoe και Casper Ruud.

Στην άλλη μεριά του ταμπλό και πιθανοί αντίπαλοι των Τσιτσιπά και Alcaraz μόνο στον τελικό, είναι οι Novak Djokovic και Daniil Medvedev.

O Djokovic, στην επιστροφή του μετά το Wimbledon αλλά και στο πρώτο του τουρνουά στην Αμερική μετά από 2 χρόνια, θα αντιμετωπίσει έναν εκ των Alejandro Davidovich Fokina και Tomas Martin Etcheverry. Θυμίζουμε πως ο Fokina κάνει μια μεγάλη εβδομάδα στο Τορόντο, όπου βρίσκεται στα ημιτελικά.

Στον 3ο γύρο ο Nole έχει πιθανό αντίπαλο τον Cameron Norrie, που θα έχει μια δύσκολη πρεμιέρα απέναντι στον Gael Monfils. Στα προημιτελικά ο Djokovic διασταυρώνεται με τους Jannik Sinner και Taylor Fritz.

Ο Medvedev από τη μεριά του θα παίξει με έναν εκ των Daniel Evans και Lorenzo Musetti σε μια δύσκολη πρεμιέρα, ενώ αν κερδίσει έχει πιθανό αντίπαλο τον Alexander Zverev στον 3ο γύρο. Ο Zverev πάντως θα έχει στον 1ο γύρο το δύσκολο εμπόδιο του Grigor Dimitrov. Στα προημιτελικά ο Medvedev διασταυρώνεται με τον Holger Rune.

Οι πιθανοί προημιτελικοί στο Σινσινάτι:

[1] Alcaraz - Ruud [5]
[4] Τσιτσιπάς - Rublev [7]
[6] Rune - Medvedev [3]
[8] Sinner - Djokovic [2]

Αναλυτικά το ταμπλό του μονού:

Να σημειωθεί πως ο Στέφανος θα παίξει και διπλά στο Σινσινάτι, μαζί με τον Davidovich Fokina. Στον 1ο γύρο θα αντιμετωπίσουν το πολύ δυνατό δίδυμο των Marcel Arevalo και Jean Julien Rojer, ενώ αν περάσουν στον 2ο γύρο, έχουν πιθανούς αντιπάλους τους Marcel Granollers και Horacio Zeballos. Και τα δυο ζευγάρια είναι γνώριμα για τον Έλληνα τενίστα, που έχει αντιμετωπίσει πολλές φορές αυτούς τους παίκτες.

Αναλυτικά το ταμπλό του διπλού:

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots