ATP
Nadal: "Θέλω να επιστρέψω, αλλά είναι σχεδόν απίθανο να κερδίσω Grand Slam" (vids)

 
Nadal: "Θέλω να επιστρέψω, αλλά είναι σχεδόν απίθανο να κερδίσω Grand Slam" (vids)
tn team Τρίτη, 19 Σεπτεμβρίου 2023 - 0:14

O Rafael Nadal ανυπομονεί να βρεθεί και πάλι πίσω στα γήπεδα, ωστόσο θεωρεί πως δεν είναι ρεαλιστικό να πιστεύει κάποιος πως με το που επιστρέψει θα μπορεί να κερδίσει το Australian Open ή ακόμα και το Roland Garros.

"Θέλω να επιστρέψω και να αγωνιστώ, αλλά δεν έχω την προσδοκία να επιστρέψω και να κερδίσω το Roland Garros και το Australian Open. Αυτό μοιάζει πολύ μακρινό, αν όχι απίθανο", είπε χαρακτηριστικά ο Nadal, που πραγματοποίησε την πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη μετά από αρκετό καιρό, στο Movistar Plus.

Σε μια ακόμα ενδιαφέρουσα στιχομυθία που κυκλοφόρησε ως απόσπασμα της συνέντευξης στα social media, ο Nadal έλεγε πως θεωρεί ότι δεν μπορεί να είναι απογοητευμένος επειδή δεν είναι πια πρώτος στις κατακτήσεις Grand Slam, αφού θεωρεί πως τα πράγματα κύλησαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο γι' αυτόν.

Κι όταν ο παρουσιαστής αναρωτήθηκε πως μπορεί κάποιος να είναι απογοητευμένος με 22 Grand Slams, ο Rafa έδωσε μια πολύ ενδιαφέρουσα απάντηση: "Ο Novak θα μπορούσε να είναι απογοητευμένος με 22 Slams. Πιστεύω πως ο Novak είναι πολύ πιο έντονος από εμένα. Για εκείνον, θεωρώ ότι θα ήταν μεγάλη απογοήτευση αν δεν πετύχαινε το να έχει τα περισσότερα Slams. Ίσως γι' αυτό και να το πέτυχε."

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots