ATP
Νίκησαν στο διπλό Τσιτσιπάς και Haase (vid)

 
Νίκησαν στο διπλό Τσιτσιπάς και Haase (vid)
tn team Κυριακή, 08 Οκτωβρίου 2023 - 12:26

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς και ο Robin Haase επέστρεψαν από σετ πίσω και κέρδισαν την πρώτη τους μάχη στο διπλό του Shanghai Masters.

Σε ένα δύσκολο παιχνίδι κόντρα στους Αμερικανούς Nathaniel Lammons και Jackson Withrow, οι Τσιτσιπάς και Haase πήραν τη νίκη με 3-6, 6-3, 10-8 και προκρίθηκαν στον 2ο γύρο του Shanghai Masters.

Οι Lammons και Withrow έκαναν το μοναδικό break στο 1ο σετ για να προηγηθούν με 4-2 και να διατηρήσουν το προβάδισμά τους, οι Τσιτσιπάς και Haase όμως απάντησαν και προηγήθηκαν με 2-0 στο 2ο σετ.

Στο 3ο game έσβησαν 3 συνεχόμενα break points για να κάνουν το 3-0, ενώ ένα break point αντιμετώπισαν και στο 7ο game, όταν έκαναν τελικά το 5-2. Με love service game έφτασαν στο 6-3 και έστειλαν το παιχνίδι σε match tie-break.

Εκεί έγινε μια συναρπαστική μάχη, με τους Αμερικανούς να είναι μπροστά μέχρι και με 7-6, αλλά τους Τσιτσιπά και Haase να κάνουν ένα τεράστιο mini-break, χάρη σε μεγάλο winner του Τσιτσιπά από πίσω στο γήπεδο, για το υπέρ τους 9-7. Στο σερβίς του Τσιτσιπά και με ωραίο πόντο του Haase στο φιλέ τελείωσε το ματς, για το 10-8 των Τσιτσιπά και Haase στο match tie-break.

Στον 2ο γύρο του Masters της Σαγκάης, ο Τσιτσιπάς και ο Haase θα αντιμετωπίσουν τους Αυστραλούς Alex De Minaur και Max Purcell, που πέτυχαν μια πολύ μεγάλη νίκη απέναντι στους κορυφαίους του ταμπλό, Ivan Dodig και Austin Krajicek, με 6-7 (3), 6-1, 11-9.

Θυμίζουμε πως αύριο ο Τσιτσιπάς θα αγωνιστεί και για τον 3ο γύρο του μονού, ενάντια στον Ugo Humbert.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots