ATP
Νέο career high για τον Σκορίλα

 
Αλέξανδρος Σκορίλας
Αλέξανδρος Σκορίλας © tennisnews.gr
tn team Δευτέρα, 16 Οκτωβρίου 2023 - 15:24

Ο Αλέξανδρος Σκορίλας κέρδισε 12 θέσεις σήμερα και βελτίωσε το career high του στην παγκόσμια κατάταξη της ΑΤΡ.

Ο 23χρονος Έλληνας τενίστας ανέβηκε συγκεκριμένα στο Νο.772 της παγκόσμιας κατάταξης της ΑΤΡ, συνεχίζοντας την ανοδική του πορεία.

Είναι στο Νο.3 της χώρας μας στην παγκόσμια κατάταξη των μονών, με τους δυο Στέφανους να είναι πάντα στις δυο πρώτες θέσεις.

Τον Στέφανο Τσιτσιπά, που έχασε μια θέση αυτή την εβδομάδα και βρίσκεται στο Νο.7, αλλά και τον Στέφανο Σακελλαρίδη, που υποχώρησε 4 θέσεις, στο Νο.403.

Οι Έλληνες στην παγκόσμια κατάταξη των μονών

Στα διπλά, ο Πέτρος Τσιτσιπάς είναι στο Νο.1 της χώρας μας, παραμένοντας αυτή την εβδομάδα στο Νο.110 του κόσμου. Ακολουθεί ο αδερφός του, Στέφανος, ο οποίος κέρδισε 62 θέσεις μετά και την καλή πορεία που έκανε την περασμένη εβδομάδα στη Σαγκάη μαζί με τον Robin Haase, ανεβαίνοντας έτσι στο Νο.146. Θυμίζουμε πως τα αδέρφια Τσιτσιπά θα παίξουν ξανά μαζί αυτή την εβδομάδα, στο 250άρι της Αμβέρσας.

Ο Μιχάλης Περβολαράκης βρίσκεται επίσης πολύ ψηλά, στο Νο.209 του κόσμου, ενώ στο Νο.312 είναι ο Στέφανος Σακελλαρίδης, ο οποίος κέρδισε 12 θέσεις αυτή την εβδομάδα.

Ο Μάρκος Καλοβελώνης είχε πολύ μεγάλη άνοδο 31 θέσεων και ανέβηκε στο Νο.324, ενώ 13 θέσεις κέρδισε ο Δημήτρης Σακελλαρίδης, που βρίσκεται στο Νο.408 του κόσμου. Ο Σκορίλας κέρδισε 5 θέσεις και βρίσκεται στο Νο.794.

Οι Έλληνες στην παγκόσμια κατάταξη των διπλών

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots