ATP
Αυτό θα είναι το πρόγραμμα της Ελλάδας στο United Cup

 
Αυτό θα είναι το πρόγραμμα της Ελλάδας στο United Cup
© Peter Staples/ATP Tour
tn team Τετάρτη, 25 Οκτωβρίου 2023 - 13:51

Την Τρίτη 2 Ιανουαρίου θα πραγματοποιήσει την πρεμιέρα της στο United Cup η Ελλάδα του Στέφανου Τσιτσιπά και της Μαρίας Σάκκαρη. Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα.

Η Ελλάδα θα κάνει την πρεμιέρα της στο τουρνουά την Τρίτη 2 Ιανουαρίου, με τους αγώνες της για τη φάση των ομίλων να γίνονται στην Ken Rosewall Arena του Σίδνεϊ.

Ακόμα η ομάδα μας δεν γνωρίζει την πρώτη της αντίπαλο, καθώς αυτή θα προκύψει από τις δυο τελευταίες ομάδες που θα μπουν στο τουρνουά βάσει της τελικής κατάταξης της χρονιάς, στις 20 Νοεμβρίου.

Οι αγώνες πάντως απέναντι σ' αυτή την ομάδα, θα ξεκινήσουν στις 02:30 τα ξημερώματα της Τρίτης (02/01). Θυμίζουμε πως θα γίνονται για κάθε tie δυο αγώνες μονών και ένα μεικτό διπλό.

Μια μέρα μετά, την Τετάρτη 3 Ιανουαρίου, η Ελλάδα θα έρθει αντιμέτωπη με τον Καναδά, στις 09:30 το πρωί (ώρα Ελλάδας). Εκτός απροόπτου, γι' αυτό το tie o Στέφανος Τσιτσιπάς θα αντιμετωπίσει τον Felix Auger-Aliassime, ενώ η Μαρία Σάκκαρη τη Leylah Fernandez.

Το επόμενο διήμερο, 4 και 5 Ιανουαρίου, θα γίνουν οι προημιτελικοί του United Cup, όπου θα προκριθούν οι 6 πρώτες ομάδες από κάθε όμιλο και οι 2 καλύτερες δεύτερες, μια από κάθε πόλη (θα γίνουν 3 όμιλοι στο Περθ και 3 όμιλοι στο Σίδνεϊ).

Στη συνέχεια όλες οι ομάδες θα μεταφερθούν στο Σίδνεϊ για τους ημιτελικούς της 6ης Ιανουαρίου (ο πρώτος θα αρχίσει στις 02:30 και ο δεύτερος στις 09:30), ενώ ο τελικός θα γίνει στις 7 Ιανουαρίου (09:30).

Εκτός από τον Τσιτσιπά και τη Σάκκαρη, την ελληνική ομάδα θα εκπροσωπήσουν στο Σίδνεϊ και οι Στέφανος Σακελλαρίδης, Πέτρος Τσιτσιπάς, Δέσποινα Παπαμιχαήλ και Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots