ATP
Η κλήρωση του Τσιτσιπά στο Παρίσι

 
Η κλήρωση του Τσιτσιπά στο Παρίσι
© Corinne Dubreuil/ATP Tour
tn team Παρασκευή, 27 Οκτωβρίου 2023 - 21:14

Από νωρίς μπαίνει στα βαθιά ο Στέφανος Τσιτσιπάς στο Masters του Bercy στο Παρίσι, ενώ βρίσκεται στο ίδιο τέταρτο με τον Carlos Alcaraz. Αναλυτικά η κλήρωση.

Δεν χαμογέλασε η κληρωτίδα στον Στέφανο Τσιτσιπά, που θα ξεκινήσει τις υποχρεώσεις του από τον 2ο γύρο στο Paris Bercy Masters, όπου θα αντιμετωπίσει έναν εκ των Felix Auger-Aliassime και Jan-Lennard Struff.

Εφόσον ξεπεράσει την δύσκολη πρεμιέρα του, έχει πιθανό αντίπαλο τον Alexander Zverev στον 3ο γύρο ο Τσιτσιπάς, ο οποίος στα προημιτελικά διασταυρώνεται με τον Carlos Alcaraz.

Στα ημιτελικά, Τσιτσιπάς και Alcaraz διασταυρώνονται με τους Daniil Medvedev και Casper Ruud. Ο Medvedev, ο οποίος έχει πιθανούς αντιπάλους πρεμιέρας τους Grigor Dimitrov και Lorenzo Musetti, διασταυρώνεται με τον Frances Tiafoe στη φάση των "16", ενώ ο Ruud με τον Hubert Hurkacz.

Στην άλλη μεριά του ταμπλό βρίσκεται φυσικά ο Novak Djokovic, ο οποίος θα παίξει στην πρεμιέρα του με έναν εκ των Miomir Kecmanovic και Tomas Martin Etcheverry. Στον 3ο γύρο έχει πιθανό αντίπαλο τον Ben Shelton, ενώ στα προημιτελικά τον υπερασπιστή του τίτλου, Holger Rune. Στα ημιτελικά ο Djokovic διασταυρώνεται με τους Jannik Sinner και Andrey Rublev.

Πιθανοί προημιτελικοί:
[1] Djokovic - Rune [6]
[4] Sinner - Rubler [5]
[8] Ruud - Medvedev [3]
[7] Tsitsipas - Alcaraz [2]

Το ταμπλό του Paris Masters:

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots