ATP
Medvedev: "Μετά το τένις θα ήθελα να γίνω οδηγός αγώνων"

 
Medvedev: "Μετά το τένις θα ήθελα να γίνω οδηγός αγώνων"
tn team Τρίτη, 14 Νοεμβρίου 2023 - 14:41

Ο Daniil Medvedev αποκάλυψε τι θα ήθελε να κάνει μετά το τέλος της καριέρας του στο τένις, ενώ μίλησε ακόμα για την αγωνιστική πτώση του Carlos Alcaraz και για την προσωπική του σχέση με τον Andrey Rublev, τον οποίο κέρδισε στην πρεμιέρα του στο ATP Finals.

Στη συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη του χθες επί του Rublev στο Τορίνο, ο Medvedev ρωτήθηκε για το αν έχει σκεφτεί τι θα κάνει μετά το τένις και έδωσε μια πολύ σαφή απάντηση.

"Θέλω να κάνω κάτι που θα μου αρέσει πραγματικά και γι' αυτό σκοπεύω να δοκιμάσω αρκετά πράγματα. Για παράδειγμα, ξέρω πως θα δοκιμάσω να κάνω σχολιασμό στην τηλεόραση και ξέρω και πως θα δοκιμάσω να γίνω προπονητής. Θα αφοσιωθώ σε όποιο μου αρέσει περισσότερο και δεν θα ξανακάνω κάτι που δεν θα μου αρέσει. Επίσης είναι σίγουρο πως θα ήθελα να δοκιμάσω να τρέξω σε αγώνες αυτοκινήτων, έστω και σε ερασιτεχνικό επίπεδο."

Ζητήθηκε, ακόμα, από τον Ρώσο, να σχολιάσει την αγωνιστική πτώση του Alcaraz, που στο άλλο παιχνίδι της ημέρας ηττήθηκε από τον Alexander Zverev.

"Πριν 2-3 μήνες θα μου είχε κάνει μεγάλη έκπληξη αν ο Sascha κέρδιζε τον Carlos, αλλά το τένις είναι ένα πολύ περίπλοκο άθλημα. Αυτή τη στιγμή, για κάποιο λόγο, η αίσθηση είναι πως ο Alcaraz παίζει πιο αργά από πριν και δεν έχει την ίδια αυτοπεποίθηση όπως τους προηγούμενους μήνες της σεζόν. Αυτό μπορεί να συμβεί στον καθένα, ακόμα και στον Novak όταν ήταν νεότερος έχει συμβεί. Ήταν πολύ περίεργο να βλέπω τον Sascha να είναι πιο γρήγορος στο 2ο σετ. Το ερώτημα για τον Carlos, είναι το πότε θα επιστρέψει στα καλύτερά του."

Τέλος, ο Medvedev αναφέρθηκε και στον αγώνα του με τον Rublev, αλλά και στον ίδιο τον Rublev, με τον οποίο εκτός από συνάδελφοι είναι και φίλοι.

"Ήταν δύσκολος αγώνας, ειδικά στο 1ο σετ, αλλά είμαι πολύ χαρούμενος που έμεινα σχεδόν αλάνθαστος κάθε φορά που αντιμετώπιζα break point. Δεν υπάρχουν φίλοι και εχθροί για μένα όταν είσαι στο γήπεδο, αν και στο τέλος λυπήθηκα λίγο που τον είδα να χάνει. Συνήθως αποφεύγουμε να μιλάμε ο ένας με τον άλλον για λίγες μέρες μετά από έναν αγώνα μας, αλλά θα προσπαθήσω να επικοινωνήσω μαζί του και να του ευχηθώ καλή τύχη για το υπόλοιπο τουρνουά."

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots