ATP
Τσιτσιπάς: "Στο Σίδνεϊ είχα την καλύτερη εμπειρία" (vid)

 
Τσιτσιπάς: "Στο Σίδνεϊ είχα την καλύτερη εμπειρία" (vid)
© Peter Staples/ATP Tour
tn team Παρασκευή, 15 Δεκεμβρίου 2023 - 17:17

O Στέφανος Τσιτσιπάς θα επιστρέψει στο Σίδνεϊ για το United Cup σε μερικές ημέρες και όπως είπε, εκεί είχε την καλύτερη εμπειρία από Έλληνες ομογενείς μέχρι στιγμής στην καριέρα του.

Όπως είπε για το podcast "The AO Show", αναφερόμενος κυρίως στους ομογενείς της Αυστραλίας, ο Στέφανος είχε βιώσει την καλύτερη εμπειρία του στο Σίδνεϊ πριν έναν χρόνο, όταν κέρδισε τον Matteo Berrettini για τα ημιτελικά του United Cup.

"Περνάω πολύ καλά όταν ταξιδεύω στην Αυστραλία και βλέπω τους Έλληνες να έρχονται σε όλα τα γήπεδα. Είναι ένα εκπληκτικό συναίσθημα. Και πιθανότατα είχα την καλύτερη εμπειρία στο Σίδνεϊ, όπου η στήριξη που είχα εκεί ηταν πιθανώς η μεγαλύτερη που είχα από οποιοδήποτε άλλο τουρνουά στη ζωή μου. Η ατμόσφαιρα στον αγώνα μου κόντρα στην Ιταλία ήταν μαγική και μου άφησε πολύ δυνατές αναμνήσεις. Είχα απολαύσει κάθε λεπτό από εκείνο το ματς", είπε ο Στέφανος.

Μαζί με την υπόλοιπη ελληνική αποστολή, ο Στέφανος θα επιστρέψει στο Σίδνεϊ και στην Ken Rosewall Arena, για το United Cup του 2024. Η Ελλάδα θα είναι στο Group B του τουρνουά, μαζί με τη Χιλή και τον Καναδά.

Αυτές τις ημέρες ο Τσιτσιπάς βρίσκεται στο πρώτο στάδιο της προετοιμασίας του στο Ντουμπάι, όπου είναι μαζί με τη σύντροφό του, Paula Badosa, ενώ σε λίγες ημέρες θα αγωνιστούν μαζί στο Άμπου Ντάμπι για το World Tennis League (21-24 Δεκεμβρίου).

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots