ATP
Ξεκίνησε τις προπονήσεις ο Τσιτσιπάς (vid)

 
Ξεκίνησε τις προπονήσεις ο Τσιτσιπάς (vid)
© Nicolas Gouhier / FFT
tn team Δευτέρα, 18 Δεκεμβρίου 2023 - 17:39

O Στέφανος Τσιτσιπάς ξεκίνησε να προπονείται και πάλι μετά τον τραυματισμό του στη μέση, ξεκινώντας την προετοιμασία του ενόψει της Αυστραλίας.

Η σεζόν είχε κλείσει με άσχημο τρόπο για τον Στέφανο, που δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει το ATP Finals εξαιτίας του τραυματισμού του στη μέση, ενός τραυματισμού που είχε πρωτοεμφανιστεί στη Σαγκάη, συνεχίστηκε στο Παρίσι και επιδεινώθηκε στο Τορίνο.

Σχεδόν 4 εβδομάδες πέρασαν από τότε, με τον Έλληνα πρωταθλητή να ξεκινάει αρχικά με ενδυνάμωση στο Ντουμπάι και σήμερα να μπαίνει και στο court για να προπονηθεί, με τα μηνύματα μέχρι στιγμής να φαίνονται θετικά ενόψει Αυστραλίας.

Θυμίζουμε πως στο τέλος της εβδομάδας ο Τσιτσιπάς θα συμμετέχει στο World Tennis League (21-24 Δεκεμβρίου), όπου θα βρίσκεται στην ίδια ομάδα με τη σύντροφό του, Paula Badosa, και θα παίξουν μαζί μεικτό διπλό.

Η επίσημη επιστροφή του Τσιτσιπά στους αγώνες θα γίνει σε περίπου 2 εβδομάδες, την Τρίτη 2 Ιανουαρίου 2024, όταν και θα αντιμετωπίσει τον Nicolas Jarry για την πρώτη αναμέτρηση της Εθνικής Ελλάδας κόντρα στη Χιλή για το United Cup.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots