ATP
Επίσημα εκτός Μπρίσμπεϊν ο Berrettini

 
Επίσημα εκτός Μπρίσμπεϊν ο Berrettini
© Abby Brennan
tn team Τετάρτη, 27 Δεκεμβρίου 2023 - 11:26

O Matteo Berrettini απέσυρε και επίσημα τη συμμετοχή του από το Brisbane International, επιβεβαιώνοντας τις φήμες για τραυματισμό που τον κράτησαν πίσω στην προετοιμασία του.

Πριν μερικές μέρες οι Ιταλοί έγραφαν πως ο Berrettini αντιμετώπισε έναν νέο τραυματισμό στο πόδι που τον άφησε πίσω στην προετοιμασία του και τον καθιστά αμφίβολο για την Αυστραλία.

Οι πληροφορίες αυτές δυστυχώς δεν άργησαν να επιβεβαιωθούν, με τον Ιταλό τενίστα να αποσύρει τη συμμετοχή του από το πρώτο τουρνουά της σεζόν, το 250άρι του Μπρίσμπεϊν, το οποίο ξεκινάει αυτή την Κυριακή.

Θυμίζουμε πως ο Berrettini μόνο το 2023 αντιμετώπισε τραυματισμούς στη γάμπα του, στους κοιλιακούς και στον αστράγαλο, με αποτέλεσμα να δώσει μόλις 23 αγώνες όλη τη σεζόν και να την ολοκληρώσει από τον Σεπτέμβριο.

Τις τελευταίες εβδομάδες δούλευε στο Τορίνο για να επανέλθει στο tour, όμως εδώ και λίγες μέρες αντιμετωπίζει ένα νέο πρόβλημα στο πόδι του, που ήδη του στερεί τη δυνατότητα να παίξει στο Μπρίσμπεϊν και σίγουρα εγείρει ανησυχίες και για το Australian Open.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots