ATP
Τσιτσιπάς: "Νιώθω καλύτερα, σχεδόν έχω αναρρώσει" (vid)

 
Τσιτσιπάς: "Νιώθω καλύτερα, σχεδόν έχω αναρρώσει" (vid)
tennisnews team Τετάρτη, 27 Δεκεμβρίου 2023 - 14:13

Λίγες ημέρες πριν την έναρξη της σεζόν, ο Στέφανος Τσιτσιπάς μίλησε για την κατάσταση με τη μέση του, για τους μεγαλύτερους στόχους του για το 2024 και για το τένις, που ζει τις καλύτερες εποχές του.

Κατά τη διάρκεια του World Tennis League στο Άμπου Ντάμπι, που ολοκληρώθηκε την παραμονή Χριστουγέννων, ο Τσιτσιπάς έκανε δηλώσεις για το The National, οι οποίες και δημοσιεύτηκαν αυτή την εβδομάδα.

Μεταξύ άλλων, ο Έλληνας τενίστας μίλησε και για τον τραυματισμό του, λέγοντας πως είναι καλύτερα από πριν και σιγά-σιγά αναρρώνει, ελπίζοντας πως θα είναι έτοιμος και υγιής για τη σεζόν του 2024.

"Νιώθω καλύτερα, είμαι σε καλύτερη κατάσταση απ' ότι πριν. Η μέση μου σχεδόν έχει αναρρώσει. Μια καλή preseason έχει ξεκινήσει, είμαι έτοιμος να ξεκινήσω τη σεζόν του 2024. Ελπίζω να έχω υγεία, ελπίζω να έχω μια καλή και χαρούμενη σεζόν."

Για τους μεγαλύτερους στόχους του στην επόμενη σεζόν, ο Στεφ είπε: "Προφανώς θέλω να φέρω ένα ολυμπιακό μετάλλιο στην πατρίδα μου. Αυτός είναι ο στόχος μου. Όπως και ο Grand Slam τίτλος. Φυσικά για να μπορέσω να τα πετύχω αυτά θα πρέπει να μείνω υγιής, γιατί υπήρξαν φορές σ' αυτή τη σεζόν που δεν μπορούσα να παίξω στο 100% μου."

Τέλος, μίλησε για την πολύ δυνατή εποχή που διανύουμε: "Έχουμε πολύ ποιοτικούς παίκτες, που μπορούν να μας ωθούν να φτάνουμε στα όριά μας. Είμαστε σε μια χρονική περίοδο που το τένις βρίσκεται στα καλύτερά του και είμαι τυχερός που βρίσκομαι σ' αυτή την εποχή, γιατί είναι μια εποχή που συνεχώς αναπτύσσεται και εξελίσσεται. Ο στόχος μου είναι να βελτιώνω το δικό μου τένις για να ανταγωνιστώ αυτούς τους παίκτες, γιατί αυτοί είναι οι δυνατότεροι, οι πιο ανθεκτικοί και αυτοί που βρίσκονται σε καλύτερη κατάσταση παίκτες που έχει δει το άθλημά μας εδώ και αρκετό καιρό."

Θυμίζουμε πως η σεζόν για τον Τσιτσιπά θα ξεκινήσει από το Σίδνεϊ της Αυστραλίας, όπου θα βρεθεί για το United Cup σε λίγες ημέρες. Ο πρώτος αγώνας της Εθνικής θα είναι την Τρίτη (2 Ιανουαρίου 2024), κόντρα στη Χιλή.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots