ATP
Πέτρος Τσιτσιπάς: "Περιμένω τον Στέφανο να παίξει σε όλα τα ματς" (vid)

 
Πέτρος Τσιτσιπάς: "Περιμένω τον Στέφανο να παίξει σε όλα τα ματς" (vid)
© The Greek Herald
tn team Κυριακή, 31 Δεκεμβρίου 2023 - 14:26

Αισιόδοξος σχετικά με την κατάσταση του Στέφανου Τσιτσιπά ενόψει του United Cup εμφανίστηκε ο αδερφός του και captain της ομάδας της Ελλάδας, Πέτρος Τσιτσιπάς.

Σε τηλεοπτική συνέντευξη, ο Πέτρος μίλησε για την κατάσταση του Στέφανου Τσιτσιπά, που αντιμετώπισε έναν τραυματισμό στη μέση τους προηγούμενους μήνες. Ο 23χρονος Έλληνας τενίστας, που συμμετέχει επίσης στη διοργάνωση ως Νο.1 της ομάδας μας στο διπλό ανδρών, ενώ είναι και ο captain, εξέφρασε την αισιοδοξία του πως ο Στέφανος θα παίξει σε όλα τα παιχνίδια, ενώ μέρα με την ημέρα θα βελτιώνεται και η αγωνιστική του απόδοση.

"O Στέφανος είναι ο τύπος του παίκτη που δεν χρειάζεται να προπονηθεί πολύ. Όπως όλοι γνωρίζουμε αντιμετωπίζει έναν μικρό τραυματισμό. Τώρα είναι σχεδόν στο 100% του. Περιμένω την εβδομάδα που έρχεται να τον δω να παίζει σε όλα τα ματς της ομάδας μας. Είναι θέμα χρόνου να τον δούμε στο γήπεδο και είμαι 100% σίγουρος πως παιχνίδι με παιχνίδι θα παίζει όλο και καλύτερα."

Ο Πέτρος έδωσε και μια είδηση στην ίδια συνέντευξη, λέγοντας πως ο γυμναστής Χρήστος Φιωτάκης, θα είναι μέλος της ομάδας του Στέφανου σε μόνιμη βάση. Μέχρι τώρα συνεργαζόντουσαν κυρίως για τις Εθνικές ομάδες στο United Cup (και ATP Cup παλιότερα) και στο Davis Cup.

Θυμίζουμε πως η Ελλάδα θα πραγματοποιήσει την πρεμιέρα της στο φετινό United Cup τα ξημερώματα της Τρίτης (01:30GR, ΕΡΤ Sports), αντιμετωπίζοντας τη Χιλή.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots