ATP
Απέκλεισε τον Murray o Dimitrov, πέρασε ο Rune (vids)

 
Απέκλεισε τον Murray o Dimitrov, πέρασε ο Rune (vids)
tn team Δευτέρα, 01 Ιανουαρίου 2024 - 15:08

Με μια ματσάρα υποδέχτηκαν το 2024 οι Grigor Dimitrov και Andy Murray, με τον πρώτο να παίρνει τη νίκη στα 3 σετ και μετά από 2,5 ώρες. Πρόκριση και για τον Holger Rune, που επίσης δυσκολεύτηκε στην πρεμιέρα του.

Οι δυο κορυφαίοι του ταμπλό έκαναν τις πρεμιέρες τους σήμερα στο Brisbane International, παίρνοντας αμφότεροι δύσκολες προκρίσεις στα 3 σετ και με ανατροπές.

Ο Dimitrov, No.2 στο ταμπλό, χρειάστηκε να δουλέψει πολύ σκληρά μέχρι να ξεπεράσει το εμπόδιο του Murray, σε έναν αγώνα υψηλού επιπέδου. Τελικά ο 32χρονος Βούλγαρος κατάφερε σε 2 ώρες και 27 λεπτά να κάμψει την αντίσταση του πρώην Νο.1 παίκτη του κόσμου, με 4-6, 7-5, 6-2.

Ο Rune από την πλευρά του, ο οποίος βρίσκεται στο Νο.1 του ταμπλό, έχασε το 1ο σετ από τον Max Purcell, αλλά ανέβασε την απόδοσή του στα 2 επόμενα και ήταν καλύτερος από τον Αυστραλό, για να τον κερδίσει με 4-6, 6-4, 6-2.

Στον 2ο γύρο ο Rune θα αντιμετωπίσει τον Alexander Shevchenko, που είχε κερδίσει τον Luca Van Assche με 6-3, 6-2, ενώ ο Dimitrov θα περιμένει την αναμέτρηση του Daniel Altmaier με τον Li Tu.

Στον 2ο γύρο προκρίθηκε και ο Roman Safiullin, o οποίος έβγαλε εκτός το Νο.3 του ταμπλό, Ben Shelton, κερδίζοντάς τον με 6-3, 6-7 (5), 6-3. Στους "16" ο Safiullin θα αντιμετωπίσει τον Alexei Popyrin, που απέκλεισε έπειτα από πολύ κλειστό ματς τον Christopher O'Connell με 6-4, 6-7 (5), 7-6 (4).

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots