ATP
O De Minaur υπερασπίστηκε τον τίτλο του στο Ακαπούλκο (vid)

 
O De Minaur υπερασπίστηκε τον τίτλο του στο Ακαπούλκο (vid)
© Abierto Mexicano
tn team Κυριακή, 03 Μαρτίου 2024 - 13:12

O Alex De Minaur παρέμεινε στον θρόνο του Ακαπούλκο και στο Top 10, κερδίζοντας στον τελικό του Abierto Mexicano τον Casper Ruud.

Η εξαιρετική σεζόν συνεχίζεται για τον Alex De Minaur, που υπερασπίστηκε με επιτυχία τον τίτλο του στο Ακαπούλκο, κερδίζοντας στον τελικό του Abierto Mexicano τον Casper Ruud με 6-4, 6-4.

Ο De Minaur προηγήθηκε από νωρίς με 3-1 στο 1ο σετ και δεν έχασε ποτέ τον έλεγχο, για να κλείσει το σετ στα 10 games. Στο 2ο σετ ο Ruud έκανε πρώτος το break για το 2-0, αλλά ο Αυστραλός απάντησε άμεσα για το 2-2 και στο 7ο game έκανε νέο break, για να περάσει μπροστά με 4-3.

Άλλους 2 πόντους έχασε από τη γραμμή του σερβίς μέχρι το τέλος του ματς ο De Minaur, ο οποίος ολοκλήρωσε τον θρίαμβό του σε 1 ώρα και 57 λεπτά, για να φτάσει τις 15 νίκες σε 19 αναμετρήσεις στο 2024.

Κάνει πολύ καλή σεζόν ο De Minaur, που για 1η φορά μπήκε στο Top 10 στις αρχές της χρονιάς. Αύριο θα χάσει μια θέση, αλλά κατάφερε να εξασφαλίσει την παραμονή του στο Top 10 και στο Νο.10, αφήνοντας στο Νο.11 τον Στέφανο Τσιτσιπά.

Αυτός ήταν ο 8ος τίτλος της καριέρας του (8-8 σε τελικούς), 2ος σε 500άρι, αφού το περσινό τουρνουά του Ακαπούλκο ήταν ο μόνος τίτλος που είχε στην κατηγορία και ο σημαντικότερος στην καριέρα του.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots