ATP
1η φορά στο Gstaad o Τσιτσιπάς

 
1η φορά στο Gstaad o Τσιτσιπάς
© Abierto Mexicano
tn team Τετάρτη, 06 Μαρτίου 2024 - 15:26

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα αγωνιστεί στο 250άρι του Gstaad στην Ελβετία αυτό το καλοκαίρι, ενόψει της προετοιμασίας του για τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Αυτή τη χρονιά οι Ολυμπιακοί Αγώνες θα επιστρέψουν στο χώμα και στα εμβληματικά γήπεδα του Roland Garros, επομένως το τουρνουά του Gstaad αποκτά διαφορετικό χαρακτήρα.

Πρόκειται για ένα 250άρι τουρνουά που θα γίνει την εβδομάδα 15-21 Ιουλίου, το οποίο συνήθως δεν αποτελεί πόλο έλξης για Top 10 παίκτες.

Ωστόσο αυτή τη χρονιά γίνεται αμέσως πριν τους Ολυμπιακούς Αγώνες κι έτσι ο Στέφανος το επέλεξε, ώστε να προσαρμοστεί ξανά στο χώμα, αφού θα προηγηθεί η σεζόν του γρασιδιού.

Την ίδια εβδομάδα θα γίνει το 500άρι του Αμβούργου και το 250άρι του Bastad, ενώ μια εβδομάδα αργότερα θα γίνουν δυο ακόμα χωμάτινα 250άρια, στο Kitzbuhel της Αυστρίας και στο Umag της Κροατίας, επομένως οι επιλογές είναι αρκετές για την προετοιμασία των παικτών για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, που θα γίνουν από τις 27 Ιουλίου έως τις 4 Αυγούστου.

Το καλοκαίρι πάντως θα είναι πολύ απαιτητικό για όλους τους παίκτες, αφού μετά από την πάντα γεμάτη χωμάτινη σεζόν, που περιλαμβάνει 3 Masters και το Roland Garros, θα ακολουθήσει η σεζόν στο γρασίδι, έπειτα θα επιστρέψουν στο χώμα για τους Ολυμπιακούς και μετά χωρίς κανένα διάλειμμα ξεκινούν τα σκληρά με 2 συνεχόμενα Masters και το US Open.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots