ATP
Ruud για Τσιτσιπά: "Θα προσπαθήσω να θυμηθώ τι έκανα καλά στο Λος Κάμπος"

 
Ruud για Τσιτσιπά: "Θα προσπαθήσω να θυμηθώ τι έκανα καλά στο Λος Κάμπος"
© Corinne Dubreuil/ATP Tour
tn team Κυριακή, 14 Απριλίου 2024 - 10:06

Ο Casper Ruud έχει κερδίσει φέτος τον Στέφανο Τσιτσιπά και με σημαία αυτό το ματς θα μπει και στον τελικό του Monte-Carlo Masters σήμερα.

Όπως είπε, ο 25χρονος Νορβηγός θα επιχειρήσει να επαναλάβει όλα όσα έκανε καλά σε εκείνο το ματς, ώστε να επαναλάβει και τη νίκη του επί του Τσιτσιπά, που θα τον φέρει στον σημαντικότερο τίτλο της καριέρας του.

Θυμίζουμε πως είχε κερδίσει τον Στέφανο στα ημιτελικά του Λος Κάμπος πριν 2 μήνες περίπου, με 6-4, 7-6 (4). Ωστόσο ήταν μια πολύ διαφορετική συνθήκη, σε σκληρή επιφάνεια και σε μια περίοδο που σε καμία περίπτωση ο Στέφανος δεν έπαιζε σε τόσο υψηλό επίπεδό όσο αυτή την εβδομάδα στο Monte-Carlo.

"Θα προσπαθήσω να θυμηθώ τι έκανα καλά στο Λος Κάμπος. Φυσικά είναι μια διαφορετική συνθήκη, διαφορετικό ματς, διαφορετική επιφάνεια. Ο Στέφανος είχε μεγάλες επιτυχίες εδώ στο Monte-Carlo και γενικά στο χώμα. Θα είναι διασκεδαστικό ματς για τον τίτλο. Εγώ κυνηγάω τον πρώτο μου μεγάλο τίτλο και δεν έχεις κάθε μέρα την ευκαιρία για κάτι τέτοιο. Θα κάνω ό,τι μπορώ για να είμαι έτοιμος και να εμφανιστώ δυνατός", είπε ο Ruud στις δηλώσεις που έκανε για το Tennis Channel.

Ο μεγάλος τελικός του Monte-Carlo Masters θα αρχίσει στις 16:00 το απόγευμα ώρα Ελλάδας της Κυριακής (14/04).

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots