ATP
Ξανά στο Top 10 και στο Νο.7 ο Τσιτσιπάς

 
Ξανά στο Top 10 και στο Νο.7 ο Τσιτσιπάς
© Monte-Carlo Masters
tn team Κυριακή, 14 Απριλίου 2024 - 18:09

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς κατοχύρωσε με τον πιο εμφατικό τρόπο πως ανήκει στο Top 10 και από αύριο θα είναι στο Νο.7 της παγκόσμιας κατάταξης της ΑΤΡ.

Ο Τσιτσιπάς, που αν συνεχίσει να παίζει το τένις που έπαιξε αυτή την εβδομάδα στο Monte-Carlo σύντομα θα είναι πολύ ψηλότερα, εξασφάλισε με πολύ εντυπωσιακό τρόπο την επιστροφή του στο Top 10 μετά από 8 εβδομάδες απουσίας, αφού θα κερδίσει 5 θέσεις αύριο και από το Νο.12 θα βρεθεί στο Νο.7.

Με την κατάκτηση του Monte-Carlo Masters για 3η φορά στην καριέρα του, ξεκινώντας μάλιστα λόγω της πτώσης του στην κατάταξη από τον 1ο γύρο για 1η φορά από το 2018, ο Τσιτσιπάς κατάφερε να κάνει το τέλειο ξεκίνημα στη χωμάτινη σεζόν, κερδίζοντας μάλιστα 3 παίκτες από το Top 10 αυτή την εβδομάδα: τον Alexander Zverev, τον Jannik Sinner και τον Casper Ruud.

Ο τελευταίος, λόγω και της πορείας του έως τον τελικό, θα ανεβεί από το Νο.10 στο Νο.6 του κόσμου αύριο και θα υπερτερεί μόλις 25 βαθμών του Στέφανου, που θα πάει με άγριες διαθέσεις στα επόμενα τουρνουά στο χώμα και με βλέψεις πλέον για 5άδα.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots