ATP
Έκλεισε θέση στην 4άδα ο Zverev (vids)

 
Έκλεισε θέση στην 4άδα ο Zverev (vids)
© Peter Staples/ATP Tour
tn team Τετάρτη, 15 Μαϊος 2024 - 23:41

O Alexander Zverev πέτυχε εμφατική νίκη επί του Taylor Fritz και έκλεισε μια θέση στην 4άδα του Internazionali BNL d' Italia.

Παρότι είχε μια επικίνδυνη πτώση στα πρώτα λεπτά του αγώνα που ανησύχησε τους φαν του, ο Zverev όχι μόνο συνέχισε το ματς, αλλά έπαιξε και πολύ καλό τένις, για να επιβληθεί του Fritz με 6-4, 6-3 και να πάρει την πρόκριση για τα ημιτελικά της Ρώμης μέσα σε 90 λεπτά.

Ο Zverev πέτυχε 6 άσους, κέρδισε τους 29 από τους 37 πόντους στα πρώτα του σερβίς και τους 7 από τους 11 στα δεύτερα, μην επιτρέποντας ούτε ένα break point στον Fritz.

Παράλληλα ήταν πολύ καλός και στις επιστροφές, πιέζοντας τον Αμερικανό και φτάνοντας 3 φορές στο break, μια από νωρίς στο 1ο σετ και άλλες 2 στο κλείσιμο στο 2ο, στο οποίο από το 2-3 κέρδισε 4 συνεχόμενα games για το 6-3.

Ο Zverev είχε κερδίσει στη Ρώμη τον πρώτο μεγάλο τίτλο της καριέρας του, το 2017. Την επόμενη χρονιά ήταν φιναλίστ και από τότε δεν έχει επιστρέψει στον τελικό, κάτι που θα προσπαθήσει να κάνει την Παρασκευή.

Θα αντιμετωπίσει την ευχάριστη έκπληξη του τουρνουά, τον Alejandro Tabilo, που νωρίτερα σήμερα απέκλεισε τον Zhizhen Zhang επίσης με 2-0 σετ.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots