ATP
Απέκλεισε και τον Hurkacz o Paul (vids)

 
Απέκλεισε και τον Hurkacz o Paul (vids)
© Mike Laurence/ATP Tour
tennisnews team Πέμπτη, 16 Μαϊος 2024 - 17:26

Νέα μεγάλη νίκη έκανε ο Tommy Paul, που έβγαλε εκτός Ρώμης και τον Hubert Hurkacz και θα περιμένει Τσιτσιπά ή Jarry στα ημιτελικά του Internazionali BNL d' Italia.

Στον μεγαλύτερο χωμάτινο ημιτελικό της καριέρας του προκρίθηκε o Tommy Paul, ο οποίος κέρδισε τον Hubert Hurkacz με 7-5, 3-6, 6-3, σε έναν πολύ αμφίρροπο αγώνα με 13 breaks συνολικά!

Ο Αμερικανός αρχικά προηγήθηκε με 7-5, 2-0, όμως ο Hurkacz κέρδισε τα 8 από τα 9 επόμενα games και πήρε το 2ο σετ με 6-3, για να προηγηθεί 2 φορές με break στο 3ο σετ, στο 2-0 και αργότερα στο 3-2!

Ο Paul επέστρεψε και τις 2, ενώ στο 8o game έκανε κι άλλο break, για να περάσει μπροστά με 5-3. Μετά από ένα ατελείωτο game, στο οποίο επέστρεψε από το 0-40, έσβησε συνολικά 6 break points και χρειάστηκε το 4ο δικό του match point, o Αμερικανός κατάφερε να υπερασπιστεί το σερβίς του για να κάνει το 6-3 και να πάρει τη μεγάλη πρόκριση.

Αυτή ήταν η 150ή νίκη καριέρας για τον Paul, που για 1η φορά πετυχαίνει 2 συνεχόμενες Top 10 νίκες.

Θυμίζουμε πως προχθές ο Paul είχε κάνει την πολύ μεγάλη νίκη απέναντι στον περσινό πρωταθλητή, Daniil Medvedev, με 6-1, 6-4. Συνολικά έχει 4 νίκες αυτές τις εβδομάδες στο Foro Italico και σήμερα έχασε για 1η φορά σετ.

Θα παίξει για 3η φορά στην καριέρα του σε ημιτελικό Masters 1000 διοργάνωσης και θα περιμένει το νικητή του τελευταίου προημιτελικού, μεταξύ του Στέφανου Τσιτσιπά και του Nicolas Jarry.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots