Σάκκαρη: "Ελπίζω να τα καταφέρει ο Στέφανος" (vid)

 
Σάκκαρη: "Ελπίζω να τα καταφέρει ο Στέφανος" (vid)
Σάκκαρη: "Ελπίζω να τα καταφέρει ο Στέφανος" (vid)
tennisnews team Παρασκευή, 18 Ιανουαρίου 2019 - 13:30

Απογοητευμένη, αλλά χαμογελαστή, η Μαρία Σάκκαρη μίλησε για τον Στέφανο Τσιτσιπά και για την Ashleigh Barty, μετά την ήττα της από την Αυστραλή για τον 3ο γύρο του Australian Open.

Το 1936 στο Roland Garros, είχαν φτάσει μέχρι τον 3ο γύρο ο Λάζαρος Στάλιος και η Φίλη Ξύδη. Για πρώτη φορά μετά από 83 χρόνια, είχαμε ξανά έναν Έλληνα και μια Ελληνίδα σε 3ο γύρο Grand Slam διοργάνωσης!

"Δεν το γνώριζα αυτό. Είναι πολύ ωραίο. Ελπίζω να φτάσει στον 4ο γύρο (ο Τσιτσιπάς) και ακόμα πιο μακριά", δήλωσε η Σάκκαρη, όταν ένας δημοσιογράφος της ανέφερε το εντυπωσιακό στατιστικό που μοιράζεται με τον Στέφανο. Να σημειωθεί πως η συνέντευξη Τύπου είχε γίνει πριν ολοκληρωθεί η αναμέτρηση του Τσιτσιπά με τον Nikoloz Basilashvili, την οποία τελικά κέρδισε ο 20χρονος Έλληνας με 3-1 σετ.

"Ήταν μια κακή μέρα για μένα, καλή μέρα για την Ashleigh", ανέφερε στη συνέχεια η Μαρία, η οποία μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την Barty, με την οποία είναι και φίλες.

"Το slice της προφανώς είναι διαφορετικό από των υπολοίπων παικτριών. Είναι πολύ ταλαντούχα. Δεν μπορείς να διαβάσεις εύκολα το σερβίς της, κάτι που είναι πολύ δύσκολο, επειδή δεν σου επιτρέπει να επιστρέφεις καλά. Κυρίως αυτά τα δυο. Έχει πολύ καλό παιχνίδι."

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots