O Στέφανος Τσιτσιπάς στο Eurosport (vid)

 
O Στέφανος Τσιτσιπάς στο Eurosport (vid)
O Στέφανος Τσιτσιπάς στο Eurosport (vid)
tennisnews team Σάββατο, 19 Ιανουαρίου 2019 - 19:43

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς φιλοξενήθηκε για πρώτη φορά στο στούντιο του Eurosport, όπου μίλησε μεταξύ άλλων για την αναμέτρησή του με τον Roger Federer και για τα σχέδιά του για δική του σειρά στο Netflix!

Για την αυριανή αναμέτρησή του με τον Federer, Στέφανος είπε στον Mats Wilander και στη Barbara Schett: "Θα προσπαθήσω να παλέψω όσο πιο σκληρά μπορώ. Αν κερδίσω θα είναι τέλειο, αν όχι θα ξέρω πως τα έχω δώσει όλα και πως πάλεψα σκληρά. Για να κερδίσεις τον Federer πρέπει να σερβίρεις καλά, να επιστρέφεις καλά, να είσαι επιθετικός, να βάζεις τη μπάλα μέσα στο γήπεδο. Δεν μπορείς να περιμένεις λάθη του, αυτό δεν θα συμβεί, πρέπει να είσαι επιθετικός και να ρισκάρεις."

Όπως ανέφερε η Schett, ο Στέφανος είχε ηττηθεί πέρσι στον 1ο γύρο του Australian Open και με το χρηματικό έπαθλο αγόρασε μια καινούργια κάμερα. Τώρα είναι ήδη στον 4ο γύρο και αστειευόμενη του είπε πως θα μπορούσε να αγοράσει έναν τηλεοπτικό σταθμό!

"Αυτός είναι ένας από τους στόχους μου", είπε γελώντας ο Στέφανος. "Είπα στον ατζέντη μου τις προάλλες ότι θα ήταν ωραίο αν κάναμε μια σειρά στο Netflix μια μέρα, είναι ένας από τους στόχους μου", πρόσθεσε.

Δείτε αναλυτικά όλα όσα είπε ο Στέφανος στο Game, Schett & Mats:

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots