Σάκκαρη: "Ο Στέφανος είναι μάγος!" (vid)

 
Σάκκαρη: "Ο Στέφανος είναι μάγος!" (vid)
Σάκκαρη: "Ο Στέφανος είναι μάγος!" (vid)
tennisnews team Τετάρτη, 23 Ιανουαρίου 2019 - 11:13

Ενόψει της αυριανής του αναμέτρησης με τον Rafael Nadal για τα ημιτελικά του Australian Open, η Μαρία Σάκκαρη μίλησε για τον 20χρονο Έλληνα τενίστα, τον οποίο χαρακτήρισε "μάγο του τένις"!

"Ήταν κάτι διαφορετικό, κάτι το πρωτόγνωρο, δεν το 'χαμε ξαναζήσει, ούτε εγώ ούτε ο Στέφανος. Ήταν η 5η μου φορά στην Αυστραλία, αλλά αυτό το πράγμα που ζήσαμε φέτος, ήταν κάτι το απίστευτο", είπε η Μαρία, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, για την φετινή παρουσία της ίδιας αλλά και του Στέφανου στη Μελβούρνη.

Η Μαρία δεν κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο της Ashleigh Barty στον 3ο γύρο του αυστραλιανού Grand Slam, ο Στέφανος όμως συνεχίζει μέχρι και σήμερα, έχοντας προκριθεί στα ημιτελικά, μετά τις τεράστιες νίκες του επί των Roger Federer και Roberto Bautista Agut.

"Είναι μάγος. Ο Στέφανος έχει γεννηθεί για να παίζει τένις. Έχει γεννηθεί για να είναι πρωταθλητής και για μένα δεν υπάρχει ταβάνι για τον Στέφανο. Είναι συγκινητικό αυτό που ζούμε αυτές τις μέρες. Ούτε εγώ δεν μπορώ να το πιστέψω, που ήμουν κοντά του πριν λίγες μέρες. Του εύχομαι να είναι γερός, δυνατός και δεν θα αποκαλύψω τι πιστεύω γι' αυτό το τουρνουά, αλλά είμαι σίγουρη ότι θα κάνει πολύ μεγάλα πράγματα."

 

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots