Που θα δείτε το Τσιτσιπάς - Nadal

 
Που θα δείτε το Τσιτσιπάς - Nadal
Που θα δείτε το Τσιτσιπάς - Nadal
tennisnews team Τετάρτη, 23 Ιανουαρίου 2019 - 15:20

Άλλο ένα μεγάλο παιχνίδι που κανείς δε θέλει να χάσει! Δείτε που θα δούμε και τι ώρα το ιστορικό ραντεβού του Στέφανου Τσιτσιπά με τον Rafael Nadal στη Μελβούρνη, για την ημιτελική φάση του Australian Open. 

Ο αγώνας ξεκινάει στις 10:30 το πρωί της Πέμπτης 24 Ιανουαρίου.

Όσοι δεν έχετε υποχρεώσεις τις ώρες αυτές (σχολείο, σχολή, δουλειά ή οτιδήποτε άλλο) και είστε συνδρομητές της Nova, μπορείτε να απολαύσετε τον αγώνα από το Eurosport στην τηλεόραση. Οπότε ετοιμάστε καφέ και πιάστε θέση στον καναπέ σας! Ο αγώνας θα μεταδοθεί LIVE από το Eurosport 1

Όσοι δεν έχετε αυτή τη δυνατότητα, αλλά έχετε ελεύθερο το πρωινό σας και θέλετε να δείτε τον αγώνα, η λύση είναι το Eurosport Player. Με 4,99 ευρώ μπορείτε να αγοράσετε συνδρομή για ένα μήνα και να δείτε τον αγώνα (καθώς και την υπόλοιπη δράση του Australian Open) σε High Definition από τον υπολογιστή, την τηλεοραση (μέσω εφαρμογής), το tablet ή το κινητό σας. Μπορείτε εδώ να γίνεται συνδρομητές: http://bit.ly/2CvdjSh. 

Τώρα για όσους θα βρίσκονται σε μάθημα ή στις δουλειές τους ή σε κάποια άλλη υποχρέωση, το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να σας εγγυηθούμε πως θα υπάρχει ζωντανή κάλυψη με ενημέρωση, σχολιασμό, φωτογραφίες και βίντεο από τον αγώνα, στη σελίδα μας φυσικά. 

Το μόνο σίγουρο είναι πως για ένα ακόμα πρωινό, όλη η τενιστική Ελλάδα θα έχει το νου της στη Μελβούρνη και ελπίζουμε ο Στέφανος να μας κάνει για μια ακόμα φορά να τρίβουμε τα μάτια μας! 

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots