Εκτός Australian Open o De Minaur

 
Alex De Minaur
Alex De Minaur © ATP Cup
tennisnews team Πέμπτη, 16 Ιανουαρίου 2020 - 18:34

To No.1 της Αυστραλίας δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί στο Australian Open αυτή τη χρονιά.

Ο Alex De Minaur αναγκάστηκε να αποσύρει τη συμμετοχή του από το Grand Slam της πατρίδας του, εξαιτίας τραυματισμού στην κοιλιακή χώρα. Για τον ίδιο ακριβώς λόγο, το Νο.1 της Αυστραλίας είχε αποσύρει τη συμμετοχή του και από το Adelaide International την προηγούμενη εβδομάδα.

"Δεν είναι καλό, δεν θα πω ψέματα. Προφανώς αυτή είναι μια από τις εβδομάδες που ανυπομονώ να αγωνιστώ, που έχω δουλέψει πολύ σκληρά γι' αυτή και είναι πολύ απογοητευτικό που θα χάσω το Slam της πατρίδας μου", είπε σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε σήμερα ο 20χρονος Αυστραλός.

"Ήθελα να βγω εκεί έξω και να παίξω, αλλά δεν είναι αστείο ο τραυματισμός μου. Είναι κάτι πολύ σοβαρό. Πονάω όταν είμαι ξαπλωμένος στο κρεβάτι μου, πονάω όταν κάνω οποιαδήποτε σωματική άσκηση. Ήμουν αισιόδοξος, αλλά τελικά δεν θα καταφέρω να αναρρώσω εγκαίρως."

Ο De Minaur, ο οποίος πέρσι έφτασε μέχρι τον 3ο γύρο του Australian Open, βρίσκεται στο Νο.21 της παγκόσμιας κατάταξης και έκανε ένα πολύ δυνατό ξεκίνημα στο 2020, καθώς κέρδισε τον Alexander Zverev και τον Denis Shapovalov στο ATP Cup, ενώ έφτασε κοντά στη νίκη και επί του Rafael Nadal, από τον οποίο τελικά ηττήθηκε με 6-4, 5-7, 1-6.

 

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots