To "Tsitsipas Souvlaki" στηρίζει τους πυροπαθείς

 
To "Tsitsipas Souvlaki" στηρίζει τους πυροπαθείς
To "Tsitsipas Souvlaki" στηρίζει τους πυροπαθείς
tennisnews team Παρασκευή, 17 Ιανουαρίου 2020 - 14:17

Όπως ανακοινώθηκε από το εστιατόριο που το λάνσαρε, το σουβλάκι που πήρε το όνομά του από τον Στέφανο Τσιτσιπά και σερβίρεται στη Μελβούρνη, θα ενισχύει την οικονομική βοήθεια προς τους πυροπαθείς της Αυστραλίας, με κάθε αγορά του.

Το "Tsitsipas Souvlaki" πρωτοσυστήθηκε πέρσι, τέτοια εποχή, που όλος ο τενιστικός κόσμος είναι στραμμένος στην Αυστραλία.

Με αφορμή και το πρώτο μεγάλο breakthrough του Τσιτσιπά, που "τρέλανε" όλη την ελληνική κοινότητα της Μελβούρνης καθώς απέκλεισε μεταξύ άλλων και τον Roger Federer, για να προκριθεί ως τα ημιτελικά του Australian Open, το εστιατόριο "Σταλακτίτες" αφιέρωσε αυτό το πιάτο στον Έλληνα τενίστα, το οποίο περιέχει αρνί, πατάτες, ντομάτα, τζατζίκι, τριμμένη φέτα, φρέσκο ρόδι, βασιλικό, μέντα και τσίλι.

Όπως ανακοινώθηκε από το εστιατόριο, κατά τη διάρκεια του φετινού Australian Open, δηλαδή από τις 20 Ιανουαρίου έως τις 2 Φεβρουαρίου, όλα τα χρήματα που κοστίζει ένα "Tsitsipas Souvlaki", θα δωρίζονται στο CFA (Country Fire Authority) και στο Wildlife Victoria, κάθε φορά που κάποιος πελάτης το προτιμά. Το πιάτο κοστίζει 17 δολάρια και το εστιατόριο πήρε την πρωτοβουλία να προσθέσει στο ποσό που θα συγκεντρωθεί 10.000 δολάρια.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots