Zverev: "Πολλοί νέοι είναι καλύτεροι απ' τον Κύργιο"

 
Zverev: "Πολλοί νέοι είναι καλύτεροι απ' τον Κύργιο"
Zverev: "Πολλοί νέοι είναι καλύτεροι απ' τον Κύργιο"
tennisnews team Παρασκευή, 17 Ιανουαρίου 2020 - 19:56

Παρά τις πολύ καλές σχέσεις που έχει με τον Νικ Κύργιο, ο Alexander Zverev δε δίστασε να εκφράσει την πεποίθησή του πως πολλοί παίκτες από τη νέα γενιά είναι καλύτεροι από εκείνον, αναφέροντας και το όνομα του Στέφανου Τσιτσιπά.

"Πιστεύω πως πολλοί νεόι παίκτες αυτή τη στιγμή, και χωρίς παρεξήγηση, είναι καλύτεροι από εκείνον", είπε ο Zverev στους δημοσιογράφους στη Μελβούρνη, αναφερόμενος στον Νικ Κύργιο.

"Πιστεύω πως ο Τσιτσιπάς είναι καλύτερος, επειδή είναι πιο συνεπής, κάτι που είναι απαραίτητο σε αγώνες των 5 σετ. Δεν είναι ένας αγώνας που μπορείς να κερδίσεις σε 80 λεπτά στα δυο σετ. Επίσης πιστεύω πως και ο Alex De Minaur είναι πιο συνεπής αυτή τη στιγμή", συνέχισε ο 22χρονος Γερμανός.

"Δεν ξέρω γιατί δεν μιλάτε τόσο γι' αυτόν, γιατί έπαιξε απίστευτα στο ATP Cup. Πολλοί νέοι παίκτες πιστεύω πως θα έχουν ευκαιρίες αυτή τη χρονιά, θα είναι μια σεζόν με μεγάλο ενδιαφέρον."

Όσο για τον ίδιο, μπορεί ακόμα να βρίσκεται πολύ ψηλά στην κατάταξη, και συγκεκριμένα στο Νο.7, αλλά δεν θεωρεί τον εαυτό του βασικό διεκδικητή του τίτλου, μιας και δεν έχει καταφέρει να δείξει συνέπεια τον τελευταίο χρόνο.

"Ξέρω πως δεν είμαι φαβορί για να κερδίσω αυτόν τον τίτλο, άλλοι παίκτες παίζουν καλύτερα από μένα. Αλλά σας εγγυώμαι πως θα παλέψω όσο πιο σκληρά μπορώ, για να κερδίσω κάθε πόντο που θα παίξω εκεί έξω."

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots