Τσιτσιπάς: "Από τον κόσμο να πάρετε συνέντευξη!" (vid)

 
Στέφανος Τσιτσιπάς
Στέφανος Τσιτσιπάς © Eurosport
tennisnews team Δευτέρα, 20 Ιανουαρίου 2020 - 12:35

Στην on-court συνέντευξη που παραχώρησε, ο Στέφανος Τσιτσιπάς ήταν πολύ διαδραστικός με τους Έλληνες φιλάθλους στην κερκίδα, είπε πως απ' αυτούς θα έπρεπε να πάρει συνέντευξη ο Jim Courier, ενώ τους 'προκάλεσε" να γίνουν ακόμα πιο δημιουργικοί με τα συνθήματα στον επόμενο αγώνα του!

"Ήμουν πολύ σταθερός, πολύ συγκεντρωμένος και είμαι πολύ χαρούμενος με το πρώτο μου σετ, ήταν σχεδόν τέλειο. Δεν θυμάμαι πότε ήταν η τελευταία φορά που κέρδισα σετ με 6-0, ήταν πολύ ποιοτικό τένις. Και ας μην ξεχνάμε τους ανθρώπους εδώ, που έφεραν την ενέργεια... Θα έπρεπε να πάρετε συνέντευξη από εκείνους, όχι από μένα", είπε στον Jim Courier o Στέφανος, γνωρίζοντας την αποθέωση από τους ομογενείς, που έδωσαν και σήμερα δυναμικό παρών στη Margaret Court Arena.

Στη συνέχεια, ο Στέφανος ζήτησε από τους φιλάθλους να γίνουν ακόμα πιο δημιουργικοί και να φωνάξουν περισσότερα καινούργια συνθήματα στον επόμενο αγώνα του: "Είναι θαυμάσιοι fans. Κάποιες φορές ξεπερνάτε για λιγάκι τα όρια, αλλά ακόμα κι έτσι σας αγαπώ!"

Κλείνοντας, ο Στέφανος είπε και για τις αναμνήσεις που έχει από την περσινή του πορεία στη Μελβούρνη, μέχρι τα ημιτελικά του Australian Open.

"Σίγουρα δεν ήμουν το φαβορί. Αυτό που θυμάμαι, είναι να κερδίζω όλους τους αγώνες μου στα 4 σετ, λες και το 4 ήταν ο αγαπημένος μου αριθμός εκείνη την εποχή. Είμαι χαρούμενος που δεν χρειάστηκε να παίξω 4 σετ σήμερα. Η όλη εμπειρία πέρσι ήταν εκπληκτική, ανατριχιάζω όποτε τη σκέφτομαι. Ελπίζω να βιώσω κάτι αντίστοιχο και φέτος... ή κάτι ακόμα καλύτερο", όπως φώναξε... διορθώνοντάς τον και κάποιος από το κοινό!

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots